Zanimivosti

Ne morejo preboleti, da so jim otroke naredili Nezemljani

J.P.
21. 1. 2016, 09.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Več žensk prisega na žive in mrtve, da imajo otroke z Nezemljani. In da so bili spolni odnosi z njimi resnično brez primere.

Aluna Verse in Bridget Nielson

Obe materi sta narisali svoje hibridne otroke – vsi imajo plazilske poteze in velike oči. Na vesoljskih ladjah se menda izležejo iz jajc.

Bridget Nielson iz Arizone in AlunaVerse iz Kalifornije sta le dve članici skupnosti »Hibridni otrok«, katerih otroci naj bi živeli na velikanskih vesoljskih ladjah. Američanke so v to trdno prepričane. Nezemljani naj bi z njihovo DNK ustvarjali otroke z najboljšimi lastnostmi tako ljudi kot zunajzemeljskih bitij.

Obe ženski naj bi med sabo z Nezemljani imeli kar 13 otrok, oplojeni pa sta bili bodisi z umetno oploditvijo bodisi s spolnimi odnosi.

Nekaj najboljšega

27-letna Nielsonova je dejala, da je bil seks z Nezemljani nekaj neverjetnega in da večina Zemljank sploh ne ve, kaj zamuja. A da sploh pride do takšnega odnosa, mora ženska »nekje v sebi hoteti, da jo vzamejo«. Čeprav živi z očetom, trdi, da ima redne stike z Nezemljani, katerim je dala 10 otrok – štiri fantke in šest deklet.

Versova, 23-letna mama treh hibridnih otrok, se je nenadoma znašla poleg zelenega plazilskega bitja. Vzburilo jo je. Spomin na spolni odnos na vesoljski ladji je eden najbolj živih, kar jih ima, je dejala.

Simptomi zanositve z Nezemljanom: ponavljajoče se sanje, ki se dogajajo v ambulantah ali učilnicah, zamujanje menstruacije in lažne nosečnosti.

Na samem, a skupaj

Razkritje svojega potomstva pa jima je prineslo več slabega kot dobrega. Nielsonova ne more najti partnerja, njeni zgodbi pa ne verjame niti njena mama. Ženski načrtujeta, da bi vse njima podobne matere živele v istem domu, kjer bi jih lahko obiskovali njihovi otroci. Nielsonova je dejala: »Morale bi živeti na samem, kjer bi nas lahko obiskovali otroci, tekali in se izražali. Ljudje pravijo, da smo nore, a nismo. To se nam je resnično zgodilo.«