Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 21. januarja

W.Y.
21. 1. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Če bi se lahko ta teden kam zavlekli in ga prespali, bi bilo še najlepše.

OVEN – Nekaj nepričakovanih novosti bo glede nepremičninske zadeve. Pripravite se na pogajanja. Ne zapušča vas občutek, da se bo vseeno vse dobro končalo. 

BIK –Nekdo vas bo podprl, kar bo že vir dobrega počutja. Vse lahko obrnete sebi v prid, posebno če so končno na vrsti vprašanja v povezavi s službo ali selitvijo. 

DVOJČKA – Zadeli boste dve muhi na en mah in se pri tem zadovoljno smehljali. Gre za nekaj napredka v romantičnih odnosih, tudi z osebo, ki se vam vrača v življenje. 

RAK – Precej zbegani boste, napovedujeta se nepopustljivost in vaša izrazita želja, da bi dokazali svoj prav. Gre za različne interese, tokrat podkrepljene z več trme. 

LEV – Ne morete si zagotoviti idealnih pogojev za delo. Vztrajate, vendar niti sami ne veste, kako bi vse skupaj razvozlali. Motile vas bodo osebe, ki pritiskajo na vas s svojimi zamislimi. 

DEVICA – Najprej boste navdušeni nad določenimi novostmi in ob srečanjih tudi dokaj zgovorni, potem pa boste dojeli, da ste si nakopali še nekaj obveznosti, zlasti če ste nekomu obljubili preveč. 

TEHTNICA – Neko druženje vam bo posebno pisano na kožo. Ne jezite se, saj bi namesto tega lahko odprtih rok sprejeli nekaj presenečenj in se končno pomaknili v bolj optimistično obdobje. 

ŠKORPIJON – Izračunajte, koliko časa boste potrebovali za določene opravke. V ljubezenskih odnosih bo več razumevanja, kar vam prinaša zadovoljstvo in harmonijo. 

STRELEC – Ko se nečemu posvečate s srcem, ste preprosto nepremagljivi. Čaka vas zanimivo nadaljevanje ljubezenske zgodbe. Popustljivejši boste kot po navadi, le pri poslih ostanite osredotočeni. 

KOZOROG – Nikakor se ne morete zbrati in uživati v trenutnih priložnostih. Poskrbite tudi za svoje zdravje, preveč ste izčrpani. Počasi boste prišli do pomembnih zaključkov. 

VODNAR – Končno boste dojeli, kakšen je prijatelj in kaj lahko pričakujete glede določene zadeve, ki je za vas pomembnega značaja. Vse bi radi rešili hitro in učinkovito. 

RIBI – Skoraj vse vam je jasno, resnice pa si morda za zdaj nočete priznati. To vas utegne drago stati, čeprav ste bili prepričani, da bo tudi tokrat minilo brez posledic.