Zanimivosti

Horoskop za petek, 8. januarja

W.Y.
8. 1. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Držite se svojih ciljev in predvsem izpolnjujte svoje obljube.

OVEN – Nekdo vas bo skušal razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj vztrajate pri svojem mnenju. Preden se boste odzvali, se vprašajte, zakaj se s to osebo sploh še ukvarjate.

BIK – Pazite na zdravstveno področje, saj ste trenutno v nekoliko slabši kondiciji. Nikar pa ne pretiravajte v športnih dejavnostih, sicer boste zvečer močno utrujeni.

DVOJČKA – Z dobrim nastopom boste ustvarili odličen vtis v svojem delovnem okolju. Na poslovnem področju nekoliko bolj pazite glede pogodb in dogovorov, ki se lahko obrnejo proti vam.

RAK – Danes boste prijazni, kar bo nekoga močno presenetilo, saj sta skupaj v položaju, ki ni najbolj preprost. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi nekomu ugodili.

LEV – Danes boste dobili pomembno in razigrano povabilo. Čakali boste, da se čim prej odpravite v to družbo. Prisotna bo tudi simpatična oseba, ki vam bo ogrela srce.

DEVICA – Na odločitev ljubljene osebe ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj bolj jasno. Pazite s finančnimi zadevami, ki vam lahko ob nepremišljeni potezi spolzijo iz rok.

TEHTNICA – Ravnali boste po svojem občutku, kdor bo želel, bo lahko užival z vami. Nekoliko bolj napeti boste proti koncu dneva, ko vas bodo izdajali živci in pestile težave, povezane z denarjem.

ŠKORPIJON – Pred vami je občutljiv, vendar romantičen dan. Venera prinaša močno potrebo po pogovoru in raziskovanju. Problemov ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak aktivno reševati.

STRELEC – Ponovno se boste navdušili nad nečim, kar se razlikuje od vaših dozdajšnjih dejavnostih in vas hkrati vznemirja v pozitivni smeri. V ljubezni še niste pripravljeni na soočenje.

KOZOROG – Poskrbite zase, tako boste postali bolj samozavestni in lahko pričakujete, da vam bo nekdo končno začel slediti. Pripravljeni boste na skupne podvige, če boste lahko imeli glavno besedo.

VODNAR – Dobre novice na poslovnem področju bodo deževale, kar bo dvignilo vaše razpoloženje. Imeli boste občutek, da nič ne more iti narobe, kar bo vsekakor ohranilo optimizem.

RIBI – Postavljeni boste na manjšo preizkušnjo, ker boste naleteli na kritike glede nečesa, kar ste storili v preteklosti in to celo že nekoliko pozabili.