Zanimivosti

Poslujte enostavno s Telemachovo mobilno blagajno

Promocijsko sporočilo
7. 1. 2016, 14.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Za poslovneže, ki svojo dejavnost opravljate na terenu, v trgovinah, gostinskih lokalih in salonih.

Promocijsko gradivo
V paketu prejmete Mobilno blagajno, tablični računalnik Huawei T1 8'' in tiskalnik Bluetooth OPTIPOS. Do konca leta za samo 7,37 EUR/mesec + DDV.

Telemach vam ob prehodu na davčne blagajne ponuja enostavno, cenovno ugodno in celovito rešitev - Telemachovo mobilno blagajno. Da bi kar najbolje zadostili zahtevnosti vašega poslovanja, lahko pri Telemachu izbirate med tremi paketi z mesečnim zneskom že od 14 evrov naprej in priročno dodatno opremo. Združite vse, kar potrebujete za izdajo računov kjerkoli in kadarkoli, na enem mestu in poskrbite za tekoče poslovanje. Zagotovite si Telemachovo mobilno blagajno čim prej – z brezplačno naročnino do 1. januarja 2016.

Zakaj izbrati Telemachovo Mobilno blagajno?
Vsi paketi Telemachove Mobilne blagajne vključujejo 500 MB prenosa podatkov, kar zadostuje nadpovprečni uporabi pri izdajanju računov in omogoča brezhibno povezovanje blagajne z informacijskim sistemom FURS. Tudi če poslujete na odročnih lokacijah na terenu in za trenutek izgubite internetni signal vam ni treba skrbeti. S Telemachovo Mobilno blagajno lahko še vedno nemoteno poslujete in izdate račun tudi brez internetne povezave. Vaši podatki pa bodo ob tem varno shranjeni v oblaku Telemachovega podatkovnega centra.

Pri Telemachu vsak najde paket zase
Izbirate lahko med tremi paketi – Mobilna blagajna, Mobilna blagajna Plus in Mobilna blagajna po meri –najugodnejši pa je na voljo že za 14 evrov na mesec. Poleg tega, da vsak paket vključuje 500 MB prenosa podatkov, je možen tudi nakup tiskalnika ali tabličnega računalnika, ki si ga izberete iz pestre ponudbe. Če zaradi sezonskega poslovanja svoje blagajne ne uporabljate celo leto, jo lahko postavite v mirovanje. Vaša naročnina bo znašala le 2 evra na mesec.

Kaj vam Mobilna blagajna omogoča?
Telemachova storitev Mobilna blagajna omogoča preprost in centraliziran nadzor nad izdajanjem računov kadarkoli in kjerkoli. Njena namestitev in uporaba sta nadvse enostavni, saj aplikacija deluje na tabličnih računalnikih in pametnih mobilnikih z operacijskim sistemom Android ali Windows. Poleg izdaje računov omogoča hitro iskanje artiklov, urejanje šifranta in izdelavo zaključka blagajne. Mobilna blagajna se ob uporabi samodejno nadgrajuje in povezuje z informacijskim sistemom FURS ter registrom poslovnih subjektov. Ob ugodnostih in enostavni uporabi vam bo ob strani vselej stala tudi Telemachova strokovno usposobljena ekipa, ki vam bo odpravila kakršnokoli težavo in svetovala o najboljših rešitvah – za vas.

Več informacij najdete na: www.telemach.si in www.telemach.si/poslovni-uporabnik/Mobilna-blagajna.