Zanimivosti

Kennedyja ubili, ker je zahteval resnico o vesoljcih?

M.J.
7. 1. 2016, 11.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Znani ufolog je opozoril Hillary Clinton, da bo tudi sama končala kot Kennedy, če bo postavljala preveč vprašanj.

Arhiv Svet24
Kennedy nekaj trenutkov pred smrtjo.

Scott C. Waring, ufolog, ki piše blog UFO Sightings Daily, je opozoril predsedniško kandidatko Hillary Clinton, da ne bo dobila prilike razkriti resnice o obstoju Nezemljanov. Ob tem je še dejal, da je bil zaradi podobnih vprašanj ubit tudi John Fitzgerald Kennedy, ki naj bi se zanimal za stvari, za katere se nebi smel.

Naj spomnimo. Clintonova je pred nekaj dnevni obljubljala, da bo, če postane predsednica ZDA, raziskala vse, kar ameriške obveščevalne službe vedo o obstoju Nezemljanov, ter dodala, da je mišljenja, da so nas gosti iz vesolja najverjetneje že obiskali.

Demokratska predsedniška kandidatka je dejala, da želi razkriti resnico o obstoji zračne baze Area 51 v Nevadi (mit pravi, da so tam Američani sodelovali z vesoljci in razvijali svoja letala po vzoru njihovih), no Waring pa verjame, da tega trenutka ne bo dočakala živa, seveda če govori resnico.

Scott C. Waring
Samo 10 dni preden je bil Kennedy ubit v Dallasu, je od šefov CIE zahteval, da z njim delijo svoje informacije o obstoju neznanih letečih predmetov.

»Predsedniška kandidatka tega še vedno ne ve, toda nima moči, da bi javnosti razkrila te informacije. CIA bi jo ubila, kot je ubila tudi Kennedyja,« je zapisal Waring, ki je svojo trditev podkrepil s kopijo dopisa iz novembra leta 1963.

Samo 10 dni preden je bil Kennedy ubit v Dallasu, je od šefov CIE zahteval, da z njim delijo svoje informacije o obstoju neznanih letečih predmetov. Kot se domneva je to zahteval zaradi številčnega pojavljanja NLP-jev nad Sovjetsko zvezo

Kennedy se je domnevno bal, da bodo Sovjeti NLP-je pomešali z ameriškimi letali in vohunsko opremo. Ali so Warnigove teorije zarote malce zašle, pa presodite sami.