Zanimivosti

Horoskop četrtek, 7. januar

W. Y.
7. 1. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Dokončajte vse posle, kajti kmalu vas čaka še nekaj novih nalog, morda nekaj nujnega. Prav kmalu bo vaše razmišljanje nekoliko drugačno, kar bo nekoga presenetilo.
BIK  Če v komunikaciji ne boste prehitri, bodo udeleženci vaše sposobnosti spoštovali. Presenečali boste s svojimi kreativnimi prebliski, ki lahko dobijo tudi realno obliko.
DVOJČKA  Precej raztreseni boste, še posebej tisti, ki vas čaka gora obveznosti. Umirjenost vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran.
RAK  Vaša odločitev je, ali boste naredili korak v prihodnost. Imate velike ambicije, vendar bo treba najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko brez težav udejanjili.
LEV  Bodite pozorni na odzive drugih, ko boste predstavili svojo zamisel, saj boste odgovore dobili med vrsticami. Prijatelji vas bodo popoldne presenetili s svojo izvirnostjo.
DEVICA  Pozorni bodite na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se najbolje znajdete sami. Priložnost vas bo dohitela, ko bo pravi čas.
TEHTNICA  V ospredju bodo odnosi s sodelavci in prijatelji, kjer bo znova prišla do izraza vaša nesebična pomoč. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali prilagajati.
ŠKORPIJON  Dan bo ugoden za pogajanja in globoke pogovore. Tokrat boste vse skupaj opravili tako, da vas bo nekdo celo pohvalil, kar pa vas naj nikar ne dvigne previsoko.
STRELEC  Dan se bo začel obetavno, vendar popazite, da ne bi zavrnili možnosti za novosti, ki se vam nakazujejo. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani enih in istih pogovorov.
KOZOROG  Pazite s financami, saj boste nekoliko zmedeni in neodločni. Bolje se boste počutili popoldne, ko boste imeli več možnosti, da preživite svoj prosti čas čim bolj kakovostno.
VODNAR  Imeli boste veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo. Vse zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo najboljša za vas.
RIBI  Vse lahko dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas vsekakor ovira pred napredkom in večjimi koraki, ki si jih sicer želite.