Zanimivosti

VIDEO: Svojo ženo posnel med seksom z drugim

M.J.
7. 1. 2016, 10.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Soprog je ljubimcu dejal, da ga ima za dobrega človeka in da z njim nima problemov. Neznan moški je ostal presenetljivo miren, potem, ko je v lastnem stanovanju našel soprogo, kako ga vara z drugim moškim.

Facebook (simbolna fotografija)

Do nedavnega ljubljena Jenelle je svojega partnerja varala z Jasonom, no prevarani soprog pa se je odločil ostati popolnoma hladen – zahteval je le ločitev.

»Želim ločitev. Mi jo boš dala, prosim? Ne želim se več ubadati s tem. Tukaj ti puščam ključ in končujem zgodbo s teboj. Ljubim svojo hči in ona je edina stvar, ki mi je v tem trenutku pomembna,« je dejal soprog, ki je ženi obljubil, da posnetka ne bo videl nihče drug kot le sodnik.

Zakaj si je v vmesnem času premislil ni znano, lahko samo predpostavljamo, da Jenelle ni želela pristati na ločitev in da se do temeljev ogrožen zakon konča.

Kot prikazuje videoposnetek, mu Jenelle ni želela dati konkretnega odgovora, temveč je želela samo eno stvar – da ju soprog preneha snemati. Brez besed je ostal tudi ljubimec, katerega je prevarani moški opisal kot dobrega človeka, proti kateremu nima ničesar.