Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 4. januarja

W.Y.
4. 1. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Držite se svojih ciljev in predvsem izpolnjujte svoje obljube.

OVEN – Danes boste med najbolj prepričljivimi, tudi glede stvari, ki so težje dosegljive. Sodelujte in ne odlašajte glede nekega pogovora, ki se bo izkazal za zelo pomembnega.
BIK  Okoli poldneva se boste sprostili in si končno vzeli nekaj časa zase. Nepričakovano boste dobili priložnost za premor in krajši oddih. Preživite več časa z osebo, ki vas vedno znova polni s pozitivno energijo.
DVOJČKA – Ne jezite se na nekoga, ki za vas nima dovolj časa. Morda se ne ujameta na pravi način. Pokažite več pripravljenosti na enakopraven dialog, s katerim boste premostili nejasnosti.
RAK – Pred vami bo priložnost, da začnete znova. Premislite, še zlasti če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo. Bodite previdnejši, tokrat je vse skupaj preveč mikavno.
LEV  Nekdo vas pozna in razume, kar vas bo presenetilo. Zato boste tudi nekoliko zmedeni in hkrati radovedni. Glede dela ste vsekakor zaščiteni, saj boste znali zavarovati svoje interese.
DEVICA – Prehodili ste že več kot pol poti glede pomembnega opravka ali cilja, tako da se boste zdaj le še prepustili čudovitim energijam. Premislite o tem, kako bi izboljšali finančno stanje.
TEHTNICA  Previdno v odnosih z ljudmi z močnim značajem, saj bodo v ospredju različnosti, muhavost in spremenljivo počutje. Premalo ste previdni z denarjem, zato se vam nakazuje nekaj zapletov.
ŠKORPIJON – Izognite se prepiru, čeprav imate opravka s tistimi, ki slepo vztrajajo pri svojih dejstvih. Zapišite si vse, kar je pomembno, saj lahko spregledate pomembno informacijo.
STRELEC  Veliko bo dela, vendar boste kljub temu v vse, kar boste počeli, vlagali veliko estetskega čuta in kreativnosti. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni in razigrani.
KOZOROG  Ne počutite se ravno najbolje. Morda je kriv način življenja ali prevelika obremenjenost, ki jo prinaša današnji dan. Edina možnost je, da se zberete in začnete znova.
VODNAR – Izgubljeno energijo vam bo povrnil prijeten klepet s prijatelji, ki ga načrtujete že nekaj časa. Vaše odločitve bodo tokrat načelne in pravilne. Prilaganje ne bo potrebno.
RIBI – Spremljala vas bosta romantika in čustvena skladnost, ki prinašata umirjenost v medsebojne odnose. Obetajo se vam tudi prijetne spremembe in novosti.