Zanimivosti

Horoskop za petek, 16. oktobra

nn
16. 10. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN Imate občutek, da na vas preveč vpliva nekdo, ki ga nikakor ne morete razumeti in sprejeti v svoje življenje. Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste nemirni. 

BIK − Pred vami je precej naporen dan, težko se boste prilagodili razmeram, ki bodo kradle vašo energijo. Pri delu bodite pozorni, da se na določene provokacije sodelavcev ne bi odzvali silovito.

DVOJČKA − Na poslovnem področju se ne morete več držati ob strani, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti. Tekoče zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati.

RAK − Odločite se prej, kot bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno z nasmeškom podali v akcijo.

LEV − Imate občutek, da morate pokazati še nekaj več oziroma tisto, česar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah pa pokažite, da ne nameravate odnehati.

DEVICA − Polni energije in zagona se boste lotili številnih novih priložnosti in svežih dejanj. Zadržite se in ne poudarjajte, kako zadovoljni ste, saj morda ne bodo razumeli vašega navdušenja.

TEHTNICA − Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Tokrat nimate več razlogov za oklevanje, zato se nehajte izgovarjati in naredite ta korak.

ŠKORPIJON − Danes boste morali razmisliti o svojih dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi prodirajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, zavihajte rokave.

STRELEC − Vztrajali boste pri postavljenem cilju, ki vas bo spodbujal k napredku. Ne bodite neodločni, če zaznavate težave v določeni skupini. Naklonjeni boste zanimivi osebi.

KOZOROG − Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, da bo položaj bolj jasen. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko slabše končalo.

VODNAR − Lahko se lotite novih podvigov, še posebej na ljubezenskem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko preseneti, zato ne obupajte prehitro.

RIBI − Danes boste težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti posrkale vase s svojo zanimivo podobo. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo.