Zanimivosti

Filipu Flisarju polepili avto

nn
11. 9. 2015, 12.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Filip Flisar se je prejšnji mesec komaj usedel v svoj novi avto, saj ga je v njem pričakalo kar 30 balonov.

Alen Karupović

Alen Karupović

Presenečenje mu je pripravila ekipa WIZ, ki je poskrbela, da je njegov avto po novem vidno polepljen s Filipovim pop art portretom, oblikovanim posebej zanj. Sicer pa je na dan lepljenja avtomobila sonce pripekalo tako močno, da je Filip upravičeno razmišljal le o kopanju. Mogoče se je tisti dan zato odpeljal proti Gorenjski, Bledu natančneje, kjer je obiskal še lokacijo snemanja priljubljene online serije Pr' Hostar. Filip je tam za hip postal Gorenj'c, ejga!

Alen Karupović

Povprašali smo, zakaj se je sploh polepilo Filipov avto in dobili odgovor, da ima brkati Štajerec po novem svoj BMW zavarovan pri WIZu, kjer se celoten postopek sklenitve zgodi hitro in enostavno preko spleta. Za piko na i pa je avto zavarovanje, sklenjeno pri WIZu, tudi ugodno. Informativni izračun narediš le v eni minuti.

Sicer pa ugodno avtomobilsko zavarovanje ni edini razlog, da obiščeš WIZovo spletno stran. Prav ta teden so začeli z nagradno igro, v kateri med drugimi resnično fajn nagradami podarjajo avtomobilsko zavarovanje in smučke. In to vsak mesec do decembra! Mogoče tvoj jekleni konjiček dobi sponzorja za zavarovanje z odličnim kritjem, ki mu zaupa Filip, tvoje noge pa nove smučke.

V obeh videih zasledimo glasbo, katero je prispevala nadobudna skupina Peaceful Lunatic, v kateri igra Filipov brat Martin. Martin Flisar je mlad producent glasbe, ki si jo zapomniš, zleze pod kožo in v uho. Resnično fajn brata Flisar več kot očitno blestita vsak na svojem področju.