Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 31. avgusta

X.Y.
31. 8. 2015, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Danes se boste dokončno sprostili in si vzeli nekaj časa zase ter za svoje bližnje. Dan prinaša tudi globoke pogovore in priznanja, ki vas bodo pozitivno presenetila.
BIK  Zaželeli si boste raznolikosti, zato bodo spremembe neizbežne. Ideje, ki ste jih toliko časa kopičili v sebi, pogumno pokažite in poiščite mesto, ki vam pripada. Pod vplivom strasti boste vznemirjeni.
DVOJČKA  Planeti bodo kalili vaše delovno razpoloženje, toda potrudite se biti učinkoviti, kot ste tega vajeni. Zvečer si privoščite čim več zabave in sprostitve, po možnosti v objemu partnerja.
RAK  Zaradi strahu, da ne bi vsega opravili popolno, se boste izogibali prevelikim izzivom. Čustvene spremembe bodo v vas izzvale potrebo po večjem spreminjanju stvari tudi na drugih področjih življenja.
LEV  Pri financah boste morali natančno nadzirati današnje dogajanje. Neke neporavnane zadeve iz preteklosti so prišle na dan. Ne zamudite priložnosti, da bi to uredili.
DEVICA  Poskusili ste po neki poti, ki vam nikakor ni pisana na kožo, namesto da bi prisluhnili sebi. Še je čas, da napake popravite brez posledic. Tudi v ljubezni bo več miru, zlasti ko boste nekoliko popustili.
TEHTNICA  Čeprav bi se lahko veliko pritoževali, boste z neverjetno vztrajnostjo šli proti svojim ciljem naprej. Opremljeni s pogumom se boste podali v nove energije in si povrnili samozavest.
ŠKORPIJON  Sredina dneva, ki vas bo naredila pogumne in hkrati manj diplomatske kot po navadi, bo terjala svoj davek. Ne ukvarjajte se z drugimi in njihovimi pričakovanji, sicer boste ob koncu dneva izčrpani.
STRELEC  Zapletalo se bo okoli malenkosti. To vas bo dodatno iztirjalo, prav zato, ker ste pričakovali, da vas bodo spoštovali. V odnosih z ljudmi bodite bolj potrpežljivi.
KOZOROG  Če ne boste preostri in prehitri, bodo vaše sposobnosti izjemno cenjene. Ne dovolite, da se vaša osebna razmišljanja vpletejo v vaše poslovno življenje in vplivajo na odločitve.
VODNAR  Obremenjeni boste s preteklostjo, zato se vam bo zdelo, da vas tudi drugi gledajo nekam postrani. Najmanj od vsega si boste želeli njihovih nasvetov.
RIBI  Odnosi znotraj družine se bodo zapletli. Poskušali boste na hitro urediti zadeve, vendar vam nekdo ne bo dopustil, da bi zopet pometli težave pod preprogo.