Zanimivosti

Zakonca drug drugega na gobec kar na letalu

T.C.
30. 8. 2015, 12.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Letalo boeing 747 kanadske letalske družbe Air Canada, ki je letelo na progi Los Angeles-Toronto, je moralo nedavno pristati v Chicagu zaradi prepira nekega zakonskega para. Policija ju je aretirala takoj po pristanku na letališču O'Hare.

Prepir med možem in ženo se je začel, ko je bilo letalo s 394 potniki nekje nad osrednjo ZDA. Zakonca sta se na osuplost potnikov in jezo članov posadke letala najprej sporekla, nato vpila drug na drugega, nato pa se začela tudi veselo pretepati.

Pilot se je zaradi varnosti zato odločil, da bodo "srboriteža" odložili v Chicagu. Predstavniki Air Canada so sporočili, da na svojih letalih ne dopuščajo nasilja in neprimernega vedenja, saj morajo vsem potnikom zagotoviti prijetno, predvsem pa varno potovanje.

Letalo je sicer priletelo v Toronto s štiriurno zamudo, Air Canada pa je zakoncema prepovedal, da bi še kdaj potovala z letali njihove družbe, napovedali so tudi, da ju bodo tožili zaradi poslovne izgube, denar pa striktno namenili terapevtskim skupinam, ki se ukvarjajo z obvladovanjem jeze.

Če bo le komu pomagalo...

Arhiv Svet24
Na letalu je bilo 82 potnikov in sedem članov posadke (fotografija je simbolična).