Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 13. julija

W.Y.
13. 7. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Težave vam bodo povzročali spori, in če ste komu kaj dolžni, boste morali narediti korak naprej. Vsekakor se ne izogibajte razreševanju svojih težav na poslovnem področju.

BIK – V čustvenem pogledu lahko naletite na zaplete, toda v konkretnih zadevah lahko zelo spodbudno in učinkovito dosežete manjši napredek.

DVOJČKA – Luna je danes vaša zaščitnica, ki obeta, da ne boste razočarani. Posebno na zasebnem področju. Nekaj, kar vas je pred kratkim spravilo ob živce, se bo izkazalo kot koristna izkušnja.

RAK – Vse se bo odvijalo mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo. Odmaknite se tudi iz vsakodnevnih obremenitev.

LEV – Z nekaj prilagajanja na napetosti in spremembe lahko rešite določeno zadevo. Delovali boste trezno, hladnokrvno in premišljeno, na poslovnem področju pa odločno.

DEVICA – Zdelo se vam bo, da ste z vročo željo priklicali novo priložnost, ki vam bo ponujena. Kljub težavam in napornemu delu vam ne bo žal, da ste se odločili, da se povzpnete višje.

TEHTNICA – Dospeli boste višje v svoji karierni lestvi. Kljub temu da boste imeli v službi precej dela, vas doma ne bodo pustili počivati. Planeti bodo poskrbeli, da se boste morali prilagajati.

ŠKORPIJON – Nekdo vas izredno privlači in še zbirate pogum, da bi storili nekaj konkretnega in drugačnega. Ne morete se odločiti, sicer pa vam splet srečnih okoliščin lahko pomaga.

STRELEC – Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas nekako živčni in nezbrani. Vi boste tokrat malo bolj umirjeni.

KOZOROG – Izzivajo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas, veliko bolj konkretni in neposredni, zaradi česar jih občudujete. Vsekakor pa je bolje, da s pomembnimi odločitvami še malce počakate.

VODNAR – Nikar se ne držite enega in istega. Imate več možnosti, da se izkažete tudi na drugih področjih, toda le če boste zadovoljni s seboj in dovolj prepričani vase.

RIBI – Danes boste precej intenzivno razmišljali o tem, čemu dati prednost v svojem življenju. Luna vas bo spodbujala, da si postavite dolgoročne cilje, kaj vse bi radi še dosegli.