Zanimivosti

Srhljivo: Kristina je v Londonu izginila brez sledu...

N.N.
10. 6. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Srhl 20-letnica iz Sente v Vojvodini je maja prek agencije za posredovanje del odšla s trebuhom za kruhom v London, ko se je za njo izgubila vsaka sled. Še njen facebook profil je nenadoma in brez pojasnila ugasnil..

kristina fenjaroši

Danes se bo 20-letna Kristina Fenjsaroši iz Sente v Vojvodini spet srečala z družino. »Komaj čakam sredo, da vidim očeta, sestro Tamaro, mamo in fanta Bojana,« po poročanju srbskih medijev pravi mladenka.

Kristina je maja odšla s trebuhom za kruhom v London, na začetku junija pa se je za njo izgubila vsaka sled. Še njen facebook profil je »ugasnil«.

arhiv Svet24

Po družbenih omrežjih so se množili pozivi prijateljev in svojcev za kakršnekoli koristne informacije v zvezi z izginotjem, policisti pa so jo po treh dneh iskanja našli brezciljno tavati ob železniški progi.

Zbudila se je v bolnišnici

»3. junija zjutraj sem odšla peš na delo, saj nisem imela denarja za metro, ko mi je med hojo nenadoma postalo slabo. Naslednje, kar se spomnim, je, da sem se vsa omotična zbudila v bolnišnici. Hotela sem govoriti s svojci, a mi je bilo preveč slabo, zato se nisem takoj javila. Še vedno ne vem, kaj se mi je zgodilo,« je po poročanju Kurirja izjavila Kristina, ki je še vedno v psihiatrični oskrbi v bolnišnici.

»Ob razpadanju Jugoslavije sem kot vojak JLA štiri mesece preživel na bojiščih na Hrvaškem, na območju Benkovca, Šibenika, Drniša in Baranje. Vse vojne grozote, ki sem jih doživljal tam, pa niso nič v primerjavi s tem, kaj sem doživljal te dni, ko nismo vedeli, kje je Kristina. V moji glavi še vedno vlada kaos, komaj čakam, da jo vidim,« pa je za Telegraf dejal Kristinin oče Robert Fenjsaroši. Kristinini svojci bodo sicer danes prek Budimpešte na Madžarskem z letalom krenili na Otok.

kristina fenjaroši