Zanimivosti

Horoskop za sredo, 10. 6.

R.T.
10. 6. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Tokrat se vam nekako vleče nekaj iz preteklosti, kar je sicer logična posledica, ker zadev niste pravočasno rešili. Venera vam lahko pomaga najti sorodno dušo.

BIK – Spremlja vas občutek, da vam mečejo polena pod noge, toda vsekakor pretiravate, glede na to, da v resnici na vidiku ni bistvenih sprememb. Poskusite se umiriti.

DVOJČKA – Po srečanju, o katerem ste dolgo razmišljali, boste dokaj hitro ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih z nadrejenimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa.

RAK – Ljubezenske zvezde so vam izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral brati med vrsticami.

LEV – Danes boste malce zmedeni, saj bo v zraku nekaj več vprašanj. Ujemite njihove energije, krajši zastoj je mogoč le zaradi sumničavosti ali ljubosumja, ki se ga čim prej znebite.

DEVICA – Dan bo zelo ugoden, posebno če študirate ali se pripravljate na večji nakup. Težave z zdravjem in počutjem bodo izrazite, saj boste v pravi družbi prišli na svoj račun.

TEHTNICA – Imate veliko energije, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj zadev ali obveznosti naenkrat. S prijateljem bi radi dosegli nekaj posebnega.

ŠKORPIJON – Nečesa ne morete rešiti na način, ki ste ga vajeni. Vmes se je zgodilo še nekaj, kar bistveno vpliva na vašo situacijo. Ostanite na trdnih tleh, saj imate le tako možnosti za napredek.

STRELEC – Poslovno področje bo zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar bo vse odvisno od vas in vaše trme.

KOZOROG – Včasih je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Prijatelj vam bo pomagal, da boste ugotovili, kaj si želite in česa ne, čeprav bo pogovor potekal sproščeno.

VODNAR – Presenečeni boste, kar vas navdaja s pozitivno energijo. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer ste lahko izvirnejši.

RIBI – Planeti svetujejo več miru, kar vam bo problematično, saj boste zelo razigrani. Postajate vedno bolj nepotrpežljivi. Vaša vedra narava se vam lahko poplača le ob opravljanju izpitov.