Zanimivosti

Horoskop za soboto, 9. 5.

R.T.
9. 5. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Danes boste pogledali nazaj in naredili pregled tega tedna. Na trenutke si lahko obesite občutek krivde, vendar to nikamor ne pelje, sicer pa vas bodo tudi te misli kmalu prešle. 

BIK – V današnjem dnevu se bo treba nekoliko prilagoditi, posebno v stalnih razmerjih. Proti koncu dneva lahko končno razkrijete, kako se počutite in kaj je tisto, kar vam veliko pomeni. 

DVOJČKA – Končno si boste oddahnili, saj boste deležni prave in iskrene podpore. Časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Na obzorju je tudi ljubezensko sporočilo. 

RAK – Radi bi hitro pustili za sabo nekaj, kar vam v nekem razmerju ni ustrezalo in kar ste spremenili v neko drugo smer. Preprosto sicer ne gre, ker se oseba, ki jo imate v mislih, zagotovo ni spremenila. 

LEV – Danes ne bi smeli imeti problemov glede koncentracije in volje do sedenja ob knjigah. Če pa ste v delovnih nalogah, bi bilo zelo priporočljivo, da se lotite kakšne zanimive teme. 

DEVICA – Veliko bo priložnosti za to, da se izpostavite. Pogumno, drzno boste dosegali uspehe. Prenesite nekaj zagona in navdušenja na ljudi v svoji bližini. Mikal vas bo šport. 

TEHTNICA – Razmišljate o taktiki, drugače pa je mogoče, da boste tik pred zdajci pozabili na diplomacijo in povedali vse spontano in brez dlake na jeziku. Samskim dan ne bo naklonjen. 

ŠKORPIJON – Izkazali se boste z nečim, česar morda še ne poznate dovolj dobro, zato boste prijetno presenečeni. Vsekakor pokažite več iznajdljivosti in smisla za humor. 

STRELEC – Vaše življenje se ne vrti več okoli enih in istih stvari in oseb, toda še vedno ne dobite dovolj nove motivacije. Nekdo vas bo našel v nekoliko nepričakovanem trenutku. 

KOZOROG – V današnjem dnevu boste še precej neodločni, kar bodo številni pripisovali vaši izbirčnosti, posebno doma in s partnerjem. V resnici boste le izredno previdni, ker ne želite ponavljati napak. 

VODNAR – Ugoden dan ne glede na to, da boste na začetku nekoliko zmedeni, zlasti če se začenja z nekoliko nenavadnim pogovorom ali srečanjem, ob katerem ne boste prepričani. 

RIBI – Danes bo prišel do izraza vaš talent za diplomacijo, ko boste lepo zavili tudi še tako neprijeten odgovor. Potem se bo zgodilo, da res ne boste vedeli, kako bi se glede nečesa odločili.