Zanimivosti

Tri ženske ugrabile moškega in ga večkrat grobo posilile

M.J.
8. 5. 2015, 14.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Ženske so preplašenega moškega naprej poskušale vzburiti, vendar jim to ni uspelo. Kljub intenzivnemu masiranju z rokami njegov penis ni pokazal volje do občevanja. Zato so ga prisilile, da je popil nepoznano snov in s tem dobil erekcijo.

YouTube

Neimenovan 33-letni moški iz Port Elizabetha v Južnoafriški republiki je bil pred nekaj dnevi večkratno posiljen v črnem BMW-ju, potem ko so ga tri ženske s pištolo prisilile, da prisede v njihov avtomobil.

Ženske so preplašenega moškega naprej poskušale vzburiti, vendar jim to ni uspelo. Kljub intenzivnemu masiranju z rokami njegov penis ni pokazal volje do občevanja. Zato so ga prisilile, da je popil nepoznano snov in s tem dobil erekcijo. Nato so ga večkrat posilile in njegovo spermo shranile v plastično vrečko in odšle.

Po poročanjih lokalnih medijev se je nekoliko podobnih primerov že zgodilo v Gautengu, zato je policija sprožila intenzivno preiskavo, da bi zadevi prišla do dna. »Zelo smo zaskrbljeni. Česa takega še nismo videli,« je priznal policaj Mncedi Mbombo, ki je medijem sporočil, da je žrtve posilstva popolnoma prizadeta.

Ustavile so pred njegovim vozilom in ga spraševale po poti. In medtem, ko je eni odgovarjal je pristopila druga s pištolo in ga prisilila, da je presedel v njihov avtomobil. Tam so ga spolno izkoristile,« je dejal Mbombo