Zanimivosti

»Kraljica Elizabeta vsako jutro pije kri belih otrok!«

mv
8. 5. 2015, 15.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Avtor številnih knjižnih uspešnic David Icke, v svojih knjigah trdi, da celotna kraljeva družina Windsor izvira iz vesoljskih kuščarjev, ki so bili poslani na Zemljo, da ji zavladajo. Pravi tudi, da kraljica mladost vzdržuje s pitjem krvi belih otrok.

Reuters

»Ponoči se jim svetijo oči, enkrat letno pa zamenjajo kožo. Svoj mladostni videz pa vzdržujejo tudi tako, da vsako jutro pijejo kri belih otrok,« je zapisal Icke. S tem si razlaga tudi svež videz vojvodinje po obeh porodih. »Kdo je videti tako sveže takoj po porodu? Le oseba, ki se napije krvi in zamenja kožo,« je zapisal na svojem forumu. Vztraja pri svoji teoriji, da so Windsorji pedofili in nekrofili, ki so jim blizu tudi satanistični obredi, zato po celem svetu ugrabljajo otroke in se napajajo z njihovo krvjo. Prepričan je tudi, da s svojo zmožnostjo masovne hipnoze ljudi prepričajo v to, da jih obožujejo, medtem ko vodijo svet v propad in zapravljajo tuji denar.

Profimedia

Diana umrla, ker jim je nasprotovala

Tudi glede smrti princese Diane ima svojo teorijo in sicer je prepričan, da se je Diana kot navadna smrtnica poročila v družino spak, ki se jim ni želela podrediti, zato so jo ubili. Okultnim ritualom pripisuje tudi svež videz kraljice Elizabete, ki se prav nič ne spreminja, ameriškega politika Georga Busha pa vidi kot kuščarskega brata princa Charlesa. Po njem naj bi dobil ime tudi princ George, saj obe družini pripadata isti loži sovražnikov sveta.