Zabava

Seksi pevka priznava, da jo mamijo slovenski fantje

R.T.
9. 5. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Splitska pevka Lidija Bačić dobro ve, kaj počne, ko osvaja občinstvo s svojo zapeljivo podobo. Z njo je zmešala glavo že marsikateremu postavnemu moškemu, zaradi česar v zadnjem času dobiva presenetljivo veliko ženitnih ponudb.

Osebni album

Lidija sicer pravi, da se na glasbenih odrih ne pojavlja namenoma v izzivalnih kombinezonih in perilu, ker bi želela pozornost močnejšega spola, ampak je menda ženska, ki preprosto uživa v lepih oblekah, tudi če so malce bolj seksi.

Slovensko občinstvo jo dobro pozna, pevka pa priznava, da so tudi naši fantje dovolj postavni zanjo in da je tudi na slovenskih tleh že dobila kakšno povabilo na pijačo ali večerjo. 

Prav gotovo jo bomo lahko v eni izmed njenih najljubših kreacij, predvsem pa z zanjo značilnim glasom občudovali 16. maja v Brežicah, ko bo v tamkajšnjo športno dvorano prinesla veliko seksapila in dobre glasbe. Z njo si je pripela že marsikatero nagrado in s tem dokazala, da ni le stilsko zanimiva, še manj pa muha enodnevnica. Slovensko občinstvo jo dobro pozna, pevka pa priznava, da so tudi naši fantje dovolj postavni zanjo in da je tudi na slovenskih tleh že dobila kakšno povabilo na pijačo ali večerjo. »Fantje so mi nenehno za petami, celo ženitne ponudbe se zadnje čase vrstijo kot po tekočem traku, a med svojimi oboževalci ne iščem partnerja,« je povedala mična gospodična, ki vas vabi, da se ji pridružite v Brežicah.