Zanimivosti

Horoskop za soboto, 4.4.

R.T.
4. 4. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije ukvarjati se s čisto rutinskimi zadevami. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil vaše srce.

BIK – Življenje bo prinašalo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za napredek. 

DVOJČKA – Danes boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti.

RAK – Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot si želite priznati. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo. 

LEV – Ne najdete prave taktike z osebo, ki vam je še vedno naklonjena, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in ne pretiravajte.

DEVICA – Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste in si želite še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric in poznanstev.

TEHTNICA – Kar naenkrat se bo energija obrnila iz počasne v hitro. Veliko bo ljudi, ki jih bo zanimalo vaše mnenje, telefon bo pogosteje brnel in veliko idej se bo porodilo v vaših mislih.

ŠKORPIJON – Tokrat vas zagotovo nič ne ustavi, nekaj boste opravili na najboljši mogoči način, zato se boste kmalu zadovoljno vsem, ki so vas ovirali, smehljali. 

STRELEC – Po navadi ste diplomatski, toda tokrat boste nekoliko nepotrpežljivi. Počutite se utrujeno, za to so krive tudi nedorečenosti v zasebnem ljubezenskem odnosu.

KOZOROG – Hitrost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in vam prinese nepričakovane spremembe. V finančnih zadevah bodo ideje zanimive in dolgoročno tudi izvedljive.

VODNAR – S prijateljem ne razmišljata enako, zato bo pot do morebitnega dogovora zelo dolga in naporna. Z denarjem bodite pazljivejši, saj se vam določene zadeve zapletajo.

RIBI – Potrebujete malo odmika in počitka. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, zapišite si, kaj se vam je sanjalo. Tako boste dosegli umirjenost in boljše iztočnice v odnosih.