Zanimivosti

Horoskop za petek, 3.4.2015

G.G.
3. 4. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Nikakršnih razlogov ni, da bi se prepustili tistim, ki od vas zahtevajo preveč. Lahko razložite svoje, vsekakor brez sporov. V ljubezni ste preveč ljubosumni.
BIK – Nekoliko bolj bo poudarjena napeta in razdražljiva energija. Videti je, da boste imeli veliko poslovnih opravkov in bolj zahtevnih nalog, kar vas lahko močno obremeni. 
DVOJČKA – Motijo vas tisti, ki so z vami prezahtevni. Vaša utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni premora, tudi zaradi določenih domačih, prenapornih obveznosti.
RAK – Izredno utrujeni boste, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne. Vsekakor preložite nekaj opravkov, ki bi vas utegnili preveč izčrpati. Ponavljajo se vam glavoboli.
LEV – Ne morete se ukvarjati z več različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni in tudi razjezite se hitreje kot po navadi. Glede najzahtevnejših zadev bi se morali posvetovati.
DEVICA – Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vrveža. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti. 
TEHTNICA – Nekaj, kar vas muči, se bo razpletlo po vaših željah, vendar šele ko ne boste več po nepotrebnem ovinkarili. Ljubezen se prepleta s prijateljstvom, kar je za vas najboljša pot.
ŠKORPIJON – Določene stvari bi si morali izboriti po neposredni poti, in ne kot do zdaj, po ovinkih. Nikar pa ne izgubite preveč časa ob enem in istem vprašanju. 
STRELEC – Z drago osebo še vedno lahko najdeta možnost za kompromis, saj hrepenita po urejanju odnosa, zato nikar ne bodite konfliktni. Vse skupaj vas bo malce obremenilo.
KOZOROG – Prenehajte z najtežjimi opravki, če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti. Glede ljubezenskih zadev pa bodite malce bolj previdni.
VODNAR – V ljubezni niste dovolj pogumni, preveč se prepuščate trenutnim čustvom, razmišljate in premlevate, čas pa intenzivno beži. Pazite na zdravje, posebno prebavila.
RIBI – Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil pravi čas. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko slišali v družbi.