Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek 24.11.2014

R.T.
24. 11. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Lahko se vam zgodi, da se vam določen projekt ne bo zdel ravno najboljša rešitev, vendar kljub temu zaupajte v sposobnost ljudi v svoji okolici, saj vas ne bodo razočarali. 

BIK – Danes boste malce nejevoljni in vse vas bo lahko vrglo iz tira. Umirite se in se usmerite v realne rešitve. V večernih urah si vzemite čas zase in se posvetite fizičnemu in mentalnemu miru. 

DVOJČKA – Pred vami so večje odločitve, ki bodo odločno zaznamovale vašo prihodnost. Čas je nekoliko kritičen, zato pretehtajte svoje odločitve in razmislite o vsem. 

RAK – Z zadevo, ki vas bremeni, boste opravili povsem drugače kot nekoč. Lahko računate na boljši odziv. V ljubezni bo prav tako več zaupanja, posebno ko boste znova izpovedali svoja čustva.

LEV – Na delovnem mestu vas čaka zelo aktiven dan. Danes boste obkroženi z ljudmi, prav tako pa se boste znašli v vseh situacijah, povezanih s finančno platjo. 

DEVICA – Znali se boste toplo in sočutno povezovati z ljudmi v bližnji okolici. Poudarek bo na odnosih in sposobnosti prisluhniti ter svetovati na realen način.

TEHTNICA – Postaviti si boste morali jasne meje in pravila igre, v nasprotnem primeru se boste prehitro zmedli. Ker vam bodo planeti naklonjeni, boste imeli veliko moči in drznosti. 

ŠKORPIJON – Ne morete se zbrati pri opravilu, ki vas nekoliko dolgočasi. Posebno težavno je, če se vse skupaj dogaja v družini in ne veste točno, kako bi vse skupaj spremenili ali prilagodili.

STRELEC – Na delovnem mestu boste dobili občutek, da vam nekaj prikrivajo. Zdelo se vam bo, da vam ne odgovorijo na vsa vaša vprašanja. Priporočljivo bi bilo, da ne bi drezali v podrobnosti.

KOZOROG – Nekaj se bo začelo vrteti v pozitivno smer in vas potegnilo iz vrtinca slabšega počutja. Tokrat bo odločilno vlogo odigral nekdo, ki vam je izredno blizu in tudi malce podoben.

VODNAR – V skupini, s katero sodelujete, ne bo niti kanček predaha. Vpeti boste v več pomembnih odločitev, od katerih je odvisna tudi vaša finančna gotovost v prihodnosti. 

RIBI – Dovolj močni ste, da dosežete svoje glede delovnih zadev. Pokazali boste več izvirnosti, kar bo pravi ključ do zmage. Hitro odgovorite na nekaj sporočil, potem se popolnoma posvetite ljubljeni osebi.