Zanimivosti

Horoskop za sredo 22.10.14

M.J.
22. 10. 2014, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Sprejeli boste odločitev, ki bo v prvi vrsti povezana z vašim videzom in počutjem. To vam bo na dolgi rok spremenilo življenje, saj že nekaj časa hrepenite po urejenosti in eleganci.

BIK – Dogodki v današnjem dnevu bodo zahtevali nekaj več resnosti. Pomagajte si s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo. Pozornost usmerite na domače vidike življenja.

DVOJČKA – Ne izpostavljajte se v družbi, ki je ne poznate dovolj dobro. Tokrat sicer želite ustvariti vtis, da ste močnejši, kot ste v resnici, vendar vam to ne bo najbolj uspevalo. 

RAK – Opazili boste, da vam želijo družinski člani spremeniti življenje. Ne bodite trmasti in jim vsaj malce prisluhnite. Naj povedo, kaj želijo doseči in zakaj jim je to tako pomembno.

LEV – Hitreje kot sicer se boste danes spuščali v besedne dvoboje, kjer lahko ob nepremišljenih pripombah celo izgubite rdečo nit. Odvečno energijo sprostite s športom.

DEVICA – Današnji dan boste začeli brez pravih idej, toda zavedate se, da gre za trenutni zastoj, posebno če ste na začetku razmerja. Počasi se daleč pride; kmalu boste imeli boljše obdobje.

TEHTNICA – Ljubezenske preteklosti žal ne morete spremeniti, čeprav vas vse skupaj preveč jezi in utruja. Ne izgubljajte časa in ne obremenjujte se z nepomembnimi mislimi.

ŠKORPIJON – Danes imate veliko priložnosti za tople in srčne odnose. Marsikomu, ki bo šel prek večjih tegob, bo vaša sočutna in ljubeča narava prinesla več zadovoljstva in miru.

STRELEC – Danes boste brali misli. Še preden bodo bližnji sami vedeli, boste vi že lahko uganili, česa si želijo. S tem jim boste lahko v veliko pomoč, saj se sami ne znajdejo najbolje.

KOZOROG – Marsikaj se premika pozitivno, čeprav občasno še dvomite in se sprašujete. To je zagotovo dobro, toda obenem bi se morali tudi nekoliko bolj odpreti in pokazati več izvirnosti.

VODNAR – Veliko bolj umirjeni boste kot v preteklih dneh. Pri delu boste zbrani, marsikaj boste končno opravili pravočasno. Tudi tokrat bodite iskreni, le to se vam lahko obrestuje.

RIBI – S prijatelji se morate znova potruditi po najboljših močeh. Niste preveč navdušeni, ker imate vedno manj časa zase. Spet se ponavljajo določene težave, ki ste jih že naveličani.