Zanimivosti

Horoskop za torek 14.10. 2014

M.J.
14. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Poskušajte danes ostati mirni. Če bo treba, se ugriznite v jezik. V teh dneh previdno ravnajte tudi z denarjem. Včasih ste malce preveč radodarni do drugih in do sebe.

BIK – Z zaupanjem boste verjeli v svoje sposobnosti in možnosti, da se boste kot ptica dvignili v nebo, brez strahu, da strmoglavite v globino. Današnji dan vam bo zelo naklonjen.

DVOJČKA – Vključite se v zanimiv projekt, ki bo združil več zanimivih oseb. Le tako lahko koristno uporabite naraščajočo energijo. V ljubezni obrnite nov list in pokažite več spontanosti.

RAK – Ker ste zadovoljni, boste danes začutili močno energijo, ki se bo kazala še posebej na čustvenem področju. Nikar se predolgo ne zadržujte v preteklosti.

LEV – Nekemu sporu ne pripisujte prevelikega pomena, temveč se držite nečesa, za kar ste se že dogovorili. To bosta prava pot in način, da se izognete morebitnim sitnostim, tudi glede denarja.

DEVICA – Danes ne bo ravno vaš dan. Nezaupljivi ste, po drugi strani pa ne morete vsega preračunati in načrtovati. Poskusite nekoliko razširiti obzorja, doma pa bodite bolj razumevajoči.

TEHTNICA – Zresnili se boste, stopili na realna tla in poskušali čim več zaslužiti. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb, ki pa si jih boste morali pričarati sami.

ŠKORPIJON – Luna se bo danes lotila vaših spečih čustev. Pojavi se lahko tudi nekdo, ki bo od vas zahteval razlago, vi pa ne boste zmožni iskreno odgovoriti, saj boste čutili strah.

STRELEC – Zavedali se boste novih trenutkov z nepremagljivim čistim žarom. Dolgo ste se zavedali le neke zastrte energije, zdaj pa je priložnost, da se jasno odstre pred vašimi očmi.

KOZOROG – Čas je, da se spustite na trdna tla in nehate živeti v popolnem svetu. Ta nikakor ne obstaja. Res je, da trenutno živite v zelo dobrem približku popolnosti, vendar je to samo približek. 

VODNAR – Osredotočite se na to, kaj zaznavate vi in kaj vaša čustva. Na prvi pogled v tem ni razlike, ampak v resnici je ogromna. Vidite samo to, kar hočete, in ne sprejemate vsega, kar čustva začutijo.

RIBI – Dan vam bo bolj kot naklonjen, kar vam bo zelo všeč. Poskrbeli boste, da bodo vse zadeve na svojem mestu, in kljub temu se boste dobro počutili v svoji koži.