Zanimivosti

Horoskop za petek, 26.9.

R.T.
26. 9. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – V bližnji prihodnosti boste prisiljeni navezati nove stike, še posebej tisti, ki ste bolj zaprti vase. Nekaj, kar vam najprej ne bo všeč, se bo pozneje izkazalo za nekaj odličnega in dejansko boste uživali. 

BIK – Vse se hitro spreminja in komaj boste sledili dogajanju, še posebej v stikih z energičnimi znanci. Popazite na denar, saj vas občutek, da zapravljate za malenkosti, ne navdušuje. 

DVOJČKA – Previdni bodite pri vseh uradnih opravkih in z osebami, ki so za vas pomembne. Znašli se boste v položaju, ko boste hoteli doseči preveč naenkrat, kar je vsekakor nemogoče. 

RAK – Dobro premislite, preden se boste lotili nečesa zahtevnega. Počakajte, preden boste spet navezali stike z osebo iz preteklosti, saj so določene rane še vedno odprte in nezaceljene. 

LEV – Današnji dan vam je naklonjen, nikakor se ne morete pritoževati, saj boste dinamični, hitri in spretni, posebno na sestanku, na katerem se lahko dolgoročno dogovorite o uspehu. 

DEVICA – Danes vas bo veliko bolj kot delo privlačilo vse, kar je povezano s stiki z ljudmi in zabavo. Razmišljali boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo. 

TEHTNICA – Preveč razmišljate o težavah, ki ste jim pripisali v zadnjem času prevelik pomen. Pri delu se za zdaj osredotočite le na tisto, zaradi česar že zamujate in vas gledajo postrani. 

ŠKORPIJON – V ljubezni bo več stikov z nekom, ki se je v zadnjem času izkazal za nezanesljivega. Uskladila se bosta in naredila vsaj nekaj koristnih korakov naprej. 

STRELEC – Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler ste prepričani, da so proti vam in vas ne podpirajo. Ne bodite črnogledi, saj boste dobili še eno možnost, morda celo boljšo. 

KOZOROG – Ne ostajajte samo pri razmišljanju in idejah, počasi boste morali tudi ukrepati. Danes bo odličen dan za nove začetke, tako poslovno kot tudi na ljubezenskem področju. 

VODNAR – Pokažite prijateljem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo težavice. Seveda pa ne pozabite tudi nase. 

RIBI – Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in premislite, saj očitno potrebujete več časa.