Zanimivosti

Preberite si svojo napoved energij

Uroš Brumen
30. 7. 2014, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Mnogim med nami se bo dozdevalo, da prav zaradi lahkotnega prepleta energij, vstopamo v obdobje, ko ne bo potrebno vlagati prav veliko truda za uspeh na vseh področjih. Vendar je to s strani energij zgolj manjša prevarica, da bi sami pri sebi zaznali in odkrili, kje nosimo ključ resnice, ki odpira vrata pozitivno naravnanim potem in nenadnim nepričakovanim rešitvam.

OBDOBJE NADANGELA GABRIELA (ROJENI V ČASU OD 21.12. DO 20.3.)

Strah, ki ga tokrat nosite v sebi, je zgolj navidezna prepreka, da določenih stvari ne zmorete. Pred sabo imate tri poti, tri ključe oziroma tri pozitivno razrešene situacije, ki ste jih v preteklosti nekoliko že dali v pozabo in bodo v teh dneh vsekakor ponovno pokukale na plano. Nikar se ne bojte nepoznanih poti in hitrih reakcij, saj vas le te popeljejo na povsem novo doživetje in vas tudi miselno osvobodijo.

OBDOBJE NADANGELA MIHAELA (ROJENI V ČASU OD 21.3. DO 20.6.)

Neka še nerazrešena situacija iz vaše čustvene preteklosti, vam nikakor ne da miru. A tokrat je vaša energija precej nazorno izrisala podobo feniksa in vam tako ali drugače podarja ponovno moč, da oprostite, zacvetite in se osvobodite nedavnih preprek, ki so vam jih tako spretno izrisali drugi. Vendar jim vi na srečo niste podlegli, saj je bilo v najtežjih trenutkih vaše edino vodilo sonce, ki posije vedno, kadar ga potrebuješ.

OBDOBJE NADANGELA RAFAELA (ROJENI V ČASU OD 21.6. DO 20.9.)

Tisto, kar že nekaj časa botruje v vaših mislih, je pravo vodilo, da uspete in izrazite sebe. Tukaj bodite le previdni, da vas ne odpihne vihar čustvenih občutij in ostanite na realnih tleh. Kajti v trenutkih, ki prihajajo boste še kako potrebovali vašo veličastno moč in svetlobo, da boste lahko uresničili sebe in obšli premnoga neprijetna doživetja, ki vam bodo padala na pot.

OBDOBJE NADANGELA URIELA (ROJENI V ČASU OD 21.9. DO 20.12.)

Ne bojte se biti iskreni, čeprav se v vaši okolici nahaja nekdo, ki obožuje, da vas lahko kot slikar nariše po svoji podobi. Nedvomno bodo v prihajajočih dneh energije od vas dobesedno terjale to, da vzamete vajeti v svoje roke, si dovolite čutiti in da se v ključnih situacijah ravnate po svojem notranjem glasu, ki vas venomer popelje na pravo pot. Ob tem pa bodite previdni, da zaradi vašega ega ne izpustite pozitivne življenjske priložnosti.

Dovolite si začeti znova!

V septembru prihaja povsem nova zgodba, ki bo edinstvena in polna čutenja. Zgodba, v kateri bo lahko vsakdo izrisal svoj potencial in prejel ključ neverjetne kreacije uresničevanja. Več vam zaupamo kmalu. Vabljeni tudi na spletno stran www.urosh.si

Uroš vam pokaže luč, ko ne vidite izhoda, če se le naročite za osebni obisk pri njem, in sicer na telefonu št. 040 793 218