Zanimivosti

Ne, ni fotomontaža

N.J.
22. 5. 2014, 17.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Nebo je meja, pravijo. In to je očitno rek, ki se ga drži tudi tale mladenič, ki si je preluknjal lici in tako ves čas 'sonči' svoje zobe.

Facebook

23-letni Joel Miggler, je na Facebooku postal prava senzacija, ko je objavil fotografije svojih nekoliko nenavadnih 'piercingov'. Joel menda prihaja iz Nemčije, nad ekstremno umetnostjo, kakor nekateri naslavljajo njegovo veselje do luknjanja telesa, pa se je navdušil pri komaj 13 letih. 

Na licih ima Joel na vsaki strani po eno luknjo premera 4 centimtere, skozi katero se vid zobe in dlesni, skozi njiju pa lahko pomoli tudi jezik. A tudi jezik ni tak, kot ga imamo običajni ljudje, temveč ima konico preklano na dvoje, tako da je videti kot kačji. Preluknjana ima tudi ušesa, nos, bradavice, in telo nasploh. S številom lukenj še ni zadovoljen, zato mu bo telo prav kmalu telo krasila še kakšna. "Te luknje nimajo posebnega imena," je komentiral Joel. "Lahko jim rečemo preprosto 'stretched'. Trikrat sem jih že večal, da imajo zdaj 4 centimetre premera. Ko jem juho, imam težave, ampak sem se navadil, da si takrat zamašim luknje."