Zanimivosti

Hude zvezde

Autobild
22. 5. 2014, 14.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Družba Autocommerce je v centru varne vožnje v Ljubečni predstavila vse svoje adute. Najpomembnejše modele z oznako AMG, napredne asistenčne tehnologije in novi razred V, ki v prodajne salone pripelje čez nekaj tednov.

Poseben dogodek, na katerem se potencialnim kupcem predstavi smetana vseh nemških zvezd, pri slovenskem uvozniku postaja tradicionalen.

Čeprav razmere v Sloveniji in drugod niso najbolj rožnate, je takšen pristop do kupcev v tem trenutku najboljši. Izbrani povabljenci (bilo jih je nekaj več kot 500) trgovcev in uvoznika so lahko v nekaj dneh na kratko preskusili in doživeli vse, kar Mercedes v svojih vozilih lahko ponudi. In ne samo to. Pomembno je tudi to, da povabljenci vse informacije dobijo iz ust Mercedesove podkovane tovarniške ekipe.

Tako smo se tudi mi lahko prepričali, kako delujejo varnostni sistemi v novem razredu S500 (sistem za preprečevanje trkov, samostojna vožnja, samodejno parkiranje ...), kakšen je novi razred V (podrobno ga predstavimo čez dva tedna), a češnja na vrhu smetane je bil preskus modelov iz palete AMG.