Zanimivosti

Bljak! Seks škandal, kot ga še ni bilo!

N.J.
7. 4. 2014, 19.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Miami je prestresla novica o komaj 28-letnemu dekletu, ki je prekoračilo vse meje okusnega. S svojimi zgražanja vrednimi fetiši si je prislužila aretacijo, zagrožena kazen pa je veliko premila, meni javnost.

28-letna Sara Zamora se je, kot so sporočili s policijske postaje, snemala med seksom z živalmi najrazličnejših vrst, nato pa jih pred kamero brutalno pokončala. Za grozljiva izživljanja ji grozi do 40 let zaporne kazni.

Njen video, imenovan SOS Barn, je pristal v rokah policistov, ki so jo aretirali in zoper njo sprožili postopek. Kot poroča Miami Herald, je Zamora posnela več videoposnetkov, v katerih je seksala in hladnokrvno obglavljala piščančke in zajce. Posnetki naj bi nastajali v stanovanju 54-letnega Adama Redforda. "To je grozljivo," je dogodek komentirala Stephanie Bell iz organizacije Peta. "To so kruti sadisti, ki se zadovoljujejo ob izživljanju nedolžnih, ranljivih živalic, ki se ne morejo braniti."

Sicer gre za znano prestopnico, ki je zagrešila že oboroženi rop, obtožea je bila zaradi prevar s plačilnimi karticami, zaradi uporabe lažnega vozniškega dovoljenja in posedovanja prepovedanih substanc.