Zanimivosti

In tako je odkril, da se njegova draga prostituira!

N.J.
23. 3. 2014, 19.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Par je bil že nekaj časa v finančni krizi. Ona si je našla hitrejši način zaslužka, s katerim se partner zagotovo ne bi strinjal. Preberite, kako je prišel resnici na sled!

Zajem zaslonske slike (simbolna fotografija)

Dekle je delalo kot maserka v salonu v Milanu. Storitve so stranke komentirale na spletni strani, nato pa je 40-letni partner ene izmed maserk zasledil komentarje o storitvah v salonu tudi na enem izmed blogov. Ogorčen je ugotovil, da njegova draga, sicer romunskega rodu, vse prej kot le masira svoje stranke. Moški se je obrnil na policiste in prijavil, da v kitajskem masažnem salonu njegova 28-letna ljubica ne masira, temveč spolno zadovoljuje moške.

Policisti so po prejeti prijavi v salon poslali agnta, ki se je izdajal za stranko. Aretiral je odgovorno osebo, odslej pa naj bi v salonu izvajali še dodaten nadzor.

Iskal jo je prek spleta

V zadnjem obdobju sta se 40-letnik in 28-letnica precej oddaljila, nekaj časa se nista videla, in moški je mislil, da je odšla v Romunijo, ne da bi mu povedala. Iskal jo je prek spleta in po naključju naletel na blog, kjer so zadovoljne stranke komentirale njene storitve. Sledilo je kuto razkritje. V istem 'masažnem salonu' so spolne usluge nudile tudi 30-letna Brazilka in 46-letna Kitajka - stranke so masirale in jim na koncu ponudile še 'vesel zaključek'.