Zanimivosti

Bizarno! 'Posilil' vročo pico in objavil posnetek

N.J.
6. 3. 2014, 16.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Videli smo že marsikaj, toda tale najstnik je šel korak predaleč. Svojega 'korenjaka' je vtaknil v vroč pica žepek, nato pa posnetek objavil na spletu. To pa še ni vse!

Isti mladenič si je tudi prilepil sramne dlake na obraz. In zakaj? Samo za kanček pozornosti! VersacePopTarts, je dobil 'čudovito' zamisel - odločil se je, da bo seksal z vročim pica žepkom in posnetek delil s svetom. Seveda ga je objavil, a je bil posnetek kasneje umaknjen. "Mislil sem, da bo zabavno, želel sem si samo malo slave na spletu," je priznal v intervjuju za Firstwefeast "Poskusil sem brez kondoma, ampak je peklo. Potem sem dal pico v hladilnik ... Ampak sem se na koncu vseeno odločil, da nataknem kondom, saj drugače ne bi mogel zariniti celega v pico," je še povedal in dodal, da je verjetno marsikdo od njegovih sledilcev zaskrbljen, ker dela v gostilni.

In kaj pravi o izkušnji? "Definitivno priporočam vsem osamljenim, Ne priporočam ravno objave videoposnetka na spletu, vsekakor pa priporočam seks s pica žepkom. Ni bilo slabo, je pa bilo veliko umazanega ..." Glede tega, kako da se je odločil za običajno pico s šunko in sirom, je dejal, da je to izbral, ker druge v trgovini takrat niso imeli.

Twitter