Zanimivosti

Bela prikazen: pripravlja se nekaj velikega?!

T.P.
26. 2. 2014, 20.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Zgodilo se je januarja letos, dan po njegovi poroki. Fotografiral je sodelavca, na fotografijo pa je ujel še silhueto v beli tančici. Pravijo, da nam na ta način bog sporoča, da se pripravlja nekaj velikega.

Pastor Prve romunske pentekostalne cerkve Danny Goia opozarja, da se morda pripravlja nekaj velikega. Prepričan je, da nas je na to želel opozoriti bog, ko nam je poslal silhueto, ki jo je v objektiv ujel kalifornijski delavec.

Moški po imenu Radu iz kalifornijskega mesta Irvine, ki se ne želi pogovarjati z novinarji, je nedavno v službi fotografiral kolega, nato pa je na fotografiji v ozadju opazil žensko silhueto v beli tančici.

Fotografijo je javnosti predstavil pastor Prve romunske pentakostalne cerkve Danny Goia, ki ga Radu poiskal z namenom, da mu pokaže fotografijo ter ga vpraša, kaj si misli o tej prikazni. Goia je na to odgovoril, da meni, da gre za sporočilo iz nebes. Po njegovem želi na ta način bog sporočiti ljudem, da se pripravlja nekaj velikega.

Pastorjeva žena Daniela meni, da je prikazen na fotografiji Radujev angel varuh. Radu je novopečeni član njihove cerkve v Anaheimu, kjer so njega in njegovo ženo na isti dan krstili ter poročili. Fotografija s prikaznijo v belem je nastala le dan kasneje.