Zanimivosti

Kakšen šok: Pobrskala po fantovem telefonu in našla…

M.J.
18. 2. 2014, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Dekle je preiskalo telefon svojega partnerja, preiskala pa je tudi fotografije in videoposnetke. Takrat pa je sledilo neverjetno presenečenje. Našla je videoposnetke spolnega odnosa svojega fanta z njenim psom!

Zajem zaslonske slike

Mobilni telefoni vsebujejo številne osebne in intimne informacije, za katere njihovi lastniki ne želijo, da jih drugi izvedo. Toda v problematičnih zvezah, osebe pogosto vohljajo po telefonih svojih partnerjev in iščejo dokaze o prevarah in lažeh.

No, brskanje pa partnerjevem telefonu pa lahko marsikdaj prinese tudi šokantna in popolnoma nepričakovana odkritja. In ravno to se je zgodilo dekletu iz Velike Britanije, ki ja v partnerjevem telefonu našla seksualne posnetke fanta in njenega psa! Wayne Bryson, 19-letnik iz Loutha ni imel spolnega odnosa z drugo žensko, temveč se je snemal, kako je seksal s psom.

Zajem zaslonske slike

Težko si je zamisliti šok, ki ga je ta ženska doživela, ko je našla omenjeni videoposnetek na njegovem telefonu, primer pa je končal na policiji, saj je Bryson obtožen spolnega napada na žival, poleg tega pa tudi posedovanja marihuane. Grozi mu do dve leti zapora!