Zanimivosti

Oddali oglas na www.salomon.si in zadeli bogate nagrade!

K.Š.
15. 1. 2014, 14.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Konec lanskega leta je na najboljšem spletnem oglasniku www.salomon.si potekala prav posebna nagradna igra Oddaj in zadeni, ki je bila namenjena tako fizičnim kot tudi pravnim osebam. V njej so sodelovali vsi, ki so na omenjenem portalu oddali svoj oglas in ga opremili s fotografijo. V nagradni igri je sodelovalo več kot 23 tisoč obiskovalcev portala www.salomon.si.

Nikola Miljković / Krater Media

Nagradna igra Oddaj in zadeni je tako že v samem začetku letošnjega leta osrečila več kot sto nagrajencev, ki so tako prejeli zares bogate in polne nagrade. Med drugim bo eden od srečnežev s svojo najdražjo osebo lahko odpotoval na tedenske počitnice v Bio terme, drugi si bo privoščil oddih za dva v Termah 3000, tretji pa je prejel darilni bon Gorenja v vrednosti 500 evrov.

Nikola Miljković / Krater Media

To pa še ni vse! Poleg teh in številnih drugih bogatih nagrad, pa je salomon.si pocrkljal in nagradil tudi pravne osebe, ki so se potegovale za mega oglaševalski paket v skupni vrednosti kar 50.000 evrov. Prvi nagrajenec, ki je prišel po darilni bon za oglaševanje v vrednosti deset tisoč evrov, je bil Vlado Petek, direktor podjetja SVET RE d.o.o.. Nagrade za oglaševanje v medijih skupine Krater Media je bil resnično vesel. Ob prejemu darilnega bona, ki mu ga je slavnostno izročila direktorica komerciale, Darja Tepež, je povedal, da nepremičninski trg ni mrtev in da še kako živi. »Živ dokaz za to trditev je naša družba SVET RE d.o.o., ki se s posredovanjem v prometu z nepremičninami ukvarja že dvajset let. Kljub težkim časom, ki trajajo že nekaj časa, se družba SVET RE d.o.o. uspešno spopada z nepremičninskimi izzivi, ki jih nikoli ne zmanjka.  

Nikola Miljković / Krater Media

Res, da se je obsega dela na področju posredovanja nepremičnin zelo zmanjšal, res pa je tudi da dela ni zmanjkalo. Veliko agencij je v času krize zaprlo svoja vrata. Stanovanja, hiše, parcele in poslovni prostori se še vedno prodajajo, zato naša družba vztraja in še vedno uspešno posluje. Krčenje konkurence je prednost za nas, še posebej pa je to prednost za stranke, saj so na trgu ostale samo kvalitetne nepremičninske agencije, med njimi tudi naša družba SVET RE d.o.o. Za naše uspešno dolgoletno poslovanje, se moramo za uspeh in tako dolg obstoj na nepremičninskem trgu, zahvaliti tudi reviji Salomonov oglasnik s katero sodelujemo že dvajset let, v njej pa prav tako tudi oglašujemo.«

Ekipa Salomonovega oglasnika tako iskreno čestita vsem nagrajencem in jim v novem letu želi še več oddanih oglasov in uspehov pri prodaji.