Zanimivosti

Seksala na klopci, Google pa snemal!

T.P.
19. 11. 2013, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Strast ju je prevzela na nepravem mestu, a se nista mogla zadržati. Predala sta se seksu in niti v sanjah nista pomislila, da ju bo ujela Googlova kamera. Na Facebooku so odprli novo stran, kjer lahko vidimo fotografije parov, ujetih sredi seksa na javnem mestu, v trenutkih, ko se jim ni niti sanjalo, da jih nekdo gleda.

Facebook

Facebook

FB stran Caught in the action (Ujeti na delu) je že dvajset ur po ustanovitvi pridobila več kot 100.000 všečkov. Razlog za popularnost tiči v tem, da stran objavlja kadre spolnih odnosov, ujetih na posnetkih kamer, pritrjenih na Googlove avtomobile, ki snemajo ulice mest po vsem svetu.

Stran objavlja pohotne fotografije parov, ujetih sredi seksa na javnem mestu, ki se jim seveda ni niti sanjalo, da jih nekdo snema. Googlova kamera je zabeležila spolne odnose na najbolj nenavadnih lokacijah. Seks na cerkvenem zvoniku, na avtomobilu, plaži, v telefonski govorilnici, na vrhu mosta so le nekatere od situacij, v katerih so ujeli pohotne pare. In ko njihovi posnetku zabavajo množico ljudi po vsem svetu, ne moremo mimo tega, da se ne bi vprašali, ali se zaradi njih v tem trenutku kdo prepira, ločuje.

Facebook