Zanimivosti

Mislite, da je to lutka? Ni!

R.S.
15. 11. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ljudje, ki si privoščijo lepotne popravke in operacije, ne poznajo meja in nekateri si želijo biti do potankosti podobni svojim vzornikom, naj bodo ti še tako bizarni. Justin Jedlica si je želel, da bi bil videti kot lutka Ken, za kar si je privoščil lepotne popravke v vrednosti skoraj 150 tisoč dolarjev.

Pred kratkim se je tudi srečal s svojo ''ljubeznijo'', barbiko, v katero se je samo z ličenjem in brez plastičnih operacij spremenila Valeria Lukyanova. Dvaintridesetletnik iz New Yorka pa je šel naposled še dlje, saj očitno spet ni bil zadovoljen s svojim videzom.

Tudi iz sebe je napravil živo lutko Barbie, barbiko Valerio pa je označil za prevarantko, saj svoj videz ustvarja le s pomočjo ličil in tako zanj ni dovolj resnična. Pravi, da je neprimerno, da ga primerjajo z njo, saj se ona le preoblači v barbiko in ne živi njenega ''resničnega življenja''.

Na podlagi tega, kot je dejal, lahko kdo sklepa, da bi bil čisto vsak lahko videti kot lutka Barbie, toda nihče ni tako pristen kot on. Jedlica je imel že več kot 100 plastičnih operacij. Ni pa pojasnil, ali kot živa plastična lutka tudi zasluži.