Zanimivosti

Bivša Jankovićeva, ga je pokazala!

M.J.
14. 11. 2013, 11.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V centru Modiana so predstavili kolekcijo oblačil za jesen / zimo 2013. Hladnejši jesenski dnevi nas po prijetnem poletnem odmoru upočasnijo in ponovno se začenjamo privajati na živahen vsakodnevni ritem. Skupni imenovalec letošnje modne uverture v hladnejši del leta bo očitno udobje.

Mediaspeed

Razkošno okrasje, potiske in vzorce bodo po napovedih modnih strokovnjakov zamenjale bolj umirjene barve in kroji, kar pa še zdaleč ne pomeni, da bo moda postala dolgočasna. Stavili bomo na nežne in mehke materiale, veliko bo karirastih vzorcev, silhuete pa bodo imele pridih futurizma s prvinami romantike. Med barvami bodo kraljevali zemeljski in pudrasti odtenki ter močnejše temne barve, iz lanskega leta pa se bo prenesel trend poudarjenih ramen.

Mediaspeed

Osnovni barvi letošnje jeseni sta dve: klasična črna in različni odtenki temno rdeče. Barva burgundca, češnje, škrlatna ali bordo rdeča – dovoljene so vse nežne nianse. Večno modni so tudi nekateri naravni toni, denimo kožna ali pudrasto roza. Te barve lahko odlično uskladimo z modnimi odtenki rdeče barve in kot celota poskrbijo za svež ter mladosten videz. Primerne so za popolnoma vse generacije: aktivne ženske, dekleta in zrele ženske. Najbolje pa je, da lahko prav vse naštete odtenke kombiniramo tudi z različnimi odtenki črne barve, ki tako ali tako velja za osnovno barvo hladne polovice leta.

Mediaspeed