Zanimivosti

NAGRADNA IGRA: Najslajša pot do vrhunskega telefona!

K.Š.
9. 11. 2013, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

BOMBONI Svet24 je skupaj z Radiem Aktual pripravil najslajšo nagradno igro vseh časov! Vse, kar morate storiti, je, da poskušate ugotoviti, koliko bombonov 'plava' v našem akvariju, ki ga lahko ste ga prvič videli v ponedeljkovi številki časopisa Svet24!

V vsaki številki časopisa Svet24 boste dobili koristen namig, povezan s pravilnim številom bombonov.

A pozor! Že navsezgodaj zjutraj se bo na Radiu Aktual začel sladki lov za telefonom, vključno z bomboni nimm2, ki jih morate prešteti v akvariju. Med jutranjim javljanjem ekipe Svet24 bodo na radiu odprli telefone in že sprejeli vaše prve klice. Da se boste čim bolj približali pravilnemu odgovoru, boste seveda potrebovali svežo številko časopisa Svet24. Naj vam namignemo: najbolje, da skočite v trafiko že pred osmo uro zjutraj!

Če vam na naše sladko vprašanje slučajno ne bo uspelo odgovoriti že danes, boste imeli možnost, da to storite v naslednjih dneh, vse do petka, ko bo odgovor tako rekoč na dlani.

XXL (dvojna) NAGRADA: 

Nagrajenec bo prejel vrhunski pametni telefon Sony Xperia Z – za uporabnike, ki ne želijo sklepati kompromisov med vzdržljivostjo in zmogljivostjo, ter zvrhan akvarij slastnih bombonov nimm2.

Nagradna igra se začne 11. novembra! Izkoristite priložnost in med jutranjim javljanjem časopisa Svet24 pokličite na Radio Aktual – 01/585 88 80.

Pokličete pa lahko samo med jutranjim javljanjem časopisa Svet24! Naslednja priložnost torej JUTRI, v četrtek 14. NOVEMBRA!