Zanimivosti

Poročila se je s svojim bratom

M.J.
8. 11. 2013, 15.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hči pokojne Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown je svoje sorodnike razburila, ko je objavila novico, da se bo zaročila s svojim bratom Nickom Gordonom. No, po neuradnih podatkih pa naj bi se sedaj tudi poročila z njim.

Reuters

Ko je Nick imel 12 let, ga je posvojila Whitney, Bobbi pa je bila z njim tesno povezana. No, ljubezen med njim pa se je rodila po smrti popularne pevke, javnosti pa sta se kot par prvič pokazala pred malce več kot letom dni. Po pisanju ameriškim medijev, pa naj bi se Kristina in Nick tudi poročila, saj je na Twitterju zapisala, da je Nick njen 'možiček'.

Skupaj sta odraščala kot brat in sestra in čeprav ga Whitney nikoli ni uradno posvojila, ga je vzgajala kot lastnega otroka. Njun odnos pa je dvignil veliko prahu. Zaradi tega je vzkipljiva Kristina v nekem intervjuju izjavila, da ima dovolj tega, da ji ljudje govorijo o nemoralnosti tega kar počne. »Moja mama ga nikoli ni uradno posvojila. Poleg tega pa mi je rekla tudi, da je vedno vedela, da bova midva nekoč začela hoditi.