Zanimivosti

Našli majhno zoglenelo bitje

K.Š.
4. 10. 2013, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

29. septembra, ob 20.30, je prebivalce majhnega mesteca v Mehiki prestrašila ogromna ognjena krogla, ki se je raztreščila na tleh. »Bilo je, kot da bi bil potres. Kar naenkrat so v mestu ugasnile čisto vse luči in nejeverno smo buljili v ogromno kroglo. Mislili smo, da je konec,« je povedal eden od očividcev.

Nezemljan nas je rešil gotove smrti!

Krogla je padla na obrobje mesta in uničila nekaj polj ter nekaj lesenih zgradb. Na srečo ni bil nihče poškodovan in nastala je le gmotna škoda.

Po eksploziji se je na mesto padca neznane krogle odpravila policija v družbi nekaterih prebivalcev. Na kraju trka naj bi našli kar nekaj jeklenih razbitin, za katere mislijo, da so ostanki neznanega letečega predmeta. Poleg tega pa naj bi našli tudi zoglenelo truplo majhnega bitja. Ta naj bi v višino meril le 12 centimetrov, imel pa naj bi glavo, noge in roke.  

Nekaj prebivalcev pa je prepričanih, da se je majhen Nezemljan žrtvoval zanje. Nekateri namreč menijo, da je proti mestecu drvel meteorit in Nezemljan ga je s svojim letečim krogom preusmeril na polja. »Ne bojimo se ljudi, ki prihajajo z neba. Tu nas že tisočletja obiskujejo in verjamem, da so naši prijatelji. Ta se je žrtvoval za nas in zato smo mu hvaležni,« je povedal gospod, ki je prepričan, da se v zoglenelem truplu skriva njihov rešitelj.