Zanimivosti

Duh roparja straši mimoidoče

U. K.
4. 9. 2013, 08.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Prebivalce mesta Memphis naj bi strašil duh samomorilskega bančnega roparja. Vse več ljudi ga vidi, na delu so tudi paranormalni raziskovalci.

Youtube
Raje je storil samomor, kot da bi se pustil ujeti.

Lori McCaghren, ki živi v bližini banke Wells Fargo v vzhodnem Memphisu je poklicala paranormalne preiskovalce. Prepričana je namreč, da je že nekajkrat videla duha roparja, ki je pred nekaj meseci oropal banko.

Marvina Amersona so takoj po begu obkolili policisti in raje je storil samomor, kot da bi se pustil ujeti. Kmalu po tem, ko je Lori poklicala strokovnjaka za paranormalno, so se javili tudi drugi ljudje, ki so dejali, da so videli prikazen.

Duh naj bi se prikazal točno na istem mestu, kjer je nesrečnik napravil samomor.

Lori je dejala, da je videla obris figure, kot bi gledala senco, a pokončno v 'zraku', podobno pa naj bi videli tudi drugi očividci. Preiskovalec paranormalnih pojavov Mike Einspanjer je prepričan, da so očividci videli pravega duha. Verjame, da je Amerson ropal iz hude življenjske stiske, poleg tega pa je za seboj zapustil otroka in ženo. To po njegovem pomeni, da njegov duh preprosto ni pripravljen oditi naprej, in dokler ne bo, ga bodo videvali.