Zanimivosti

Kateri Slovenec je osvojil Lady Gaga?

sj
12. 8. 2013, 08.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priznani slovenski glasbenik Aleš Vovk - Raay se je te dni mudil v Tokiu. Na svojem Facebook profilu je objavil kar nekaj fotografij, zadnja pa je še posebej zanimiva. Raay se je namreč v japonski prestolnici družil tudi z največjo svetovno zvezdnico, Lady Gaga.

Facebook, Mediaspeed

Z Raayjem smo se pogovarjali na dan, preden je objavil to fotografijo. Glede potovanja na Japonsko je bil precej zadržan, češ da mu je ljubše, če dela govorijo zase, ko bo čas, ne pa da se on hvali, še preden se kaj v resnici zgodi. Je pa potrdil, da je v Tokiu zaradi glasbe in ustvarjanja s tamkajšnjimi glasbeniki. Ali to vključuje tudi ustvarjanje pesmi za svetovno zvezdnico, žal nismo uspeli izvedeti.

Zanima ga tujina

Raay je že nekaj časa eden najbolj uspešnih avtorjev v Sloveniji. Poleg projektov s Turbo Angels in Tangels je sodeloval s kopico najbolj znanih domačih imen, kot so Nika Zorjan, Manca Špik, April. Da njegove ambicije segajo prek naših meja, ni nikoli skrival. Med drugim so s T-Angelsi pred časom poskušali srečo na britanskem izboru Talentov. Vse kaže, da mu bo zdaj uspel veliki met! Raay je bil ob zaključku naše redakcije menda na poti v domovino, tako da za podrobnejša pojasnila ni bil dostopen, vsekakor pa ga doma čaka kup vprašanj na temo Lady Gaga.

Mediaspeed