Zanimivosti

Zvezdnico napadli s pištolo!

S.J.
30. 7. 2013, 09.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Samo 40 minut po začetku nastopa v diskoteki v Budvi je Jeleno Karleušo na odru prestrašil oborožen človek. Eden od solastnikov diskoteke je namreč s pištolo začel groziti pevki, ki so jo nato vrgli iz diskoteke.

Karleušin nastop so prekinili, ko je na oder prišel s pištolo oborožen moški.

Malo po neuspelem koncertu v Beogradu je Karleuša doživela še en polom. Solastnik črnogorske diskoteke je bil besen na pevko, češ da se niti ne obnaša niti ni videti dostojno, in je zahteval, naj takoj prekine nastop. Očividec je povedal, da bi pevka morala peti eno uro, vendar je že pred nastopom prišla v diskoteko vidno nervozna in se je pritoževala čez vse. V diskoteki so ji poskušali ustreči, mejo pa je prestopila, ko je med nastopom ves čas preklinjala, razkazovala obline v precej vulgarni koreografiji, potem pa še lizala nekega fanta.

Glede na to, da je bilo med občinstvom veliko otrok, se je zdelo to lastnikom objekta neprimerno in so zahtevali, naj se nastop prekine. Karleuša je bila sicer plačana vnaprej, tako da to zanjo ne predstavlja finančnih posledic. Vsekakor pa bo zanimivo videti, ali bo tak incident za njeno kariero negativen ali ne.