Zanimivosti

Srečno zaljubljena vampirja

Simon Rosc
15. 7. 2013, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Lia Benninghoff in Aro Draven sta prepričana, da sta vampirja. Drug drugemu redno pijeta kri. Poroka bo menda na noč čarovnic.

Hranita se s krvjo in surovimi zrezki

Samooklicana vampirja, 20-letnica in 38-letnik, staršem še vedno skrivata, da sta vampirja, saj se bojita njihovih odzivov. Nadvse zanimiv par prihaja iz mesta Hacerhill v Veliki Britaniji. Lia kri pije že od petnajstega leta, mesečno pa naj bi je popila približno dva litra. Kot pravi, se je v Ara zaljubila na prvi pogled. Ni vedela, da pravi vampirji zares obstajajo, a je vedno upala, da bo kakšnega spoznala. Lio je z ugrizom v vampirko spremenil njen fant. Vampirski par se sicer ne hrani samo s krvjo, ampak tudi s surovimi zrezki.

»Od nekdaj sem imel željo po pitju krvi. Ko se je nekdo porezal, sem mu hotel polizati rano,« pravi Aro in dodaja, da so vampirji povsod okoli nas. Lahko so zdravniki, mehaniki, medicinske sestre, trgovci, kdorkoli iz naše okolice.

A njuni starši še ne vedo, da sta vampirja, saj jim te njune nenavadne resnice še nista zaupala. So pa, kot pravi, menda zelo veseli, ker je spoznala fanta in sta srečen par.