Zanimivosti

Brez ličil je ne spoznajo

Njena.si
3. 7. 2013, 08.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hollywoodska igralka Sandra Bullock ima za seboj bolečo ločitev, o kateri še vedno ni pripravljena govoriti. A njeno življenje se vrti naprej, pred tremi leti je našla 'sanjskega moškega', s katerim se želi postarati in kateri narekuje njen vsakdanji tempo.

V javnosti oddaja podobo močne in emancipirane ženske, ki ima ob tem še bleščečo igralsko kariero. A hollywoodska igralka Sandra Bullock je v intervjuju za nemški Bild priznala, da živi življenje običajne mame, vsa njena pozornost pa je namenjena sanjskemu moškemu, tri letnemu posvojenemu sinu Louisu. »Moj sin je moj mali dikatator, ki določa vozni red mojega življenja,« je v šali povedala 48-letna igralka. »Svojemu sinu sem povsem posvečena, on je moja glavna prioriteta.« Med tednom tako vstaja že pred šesto zjutraj, nato si skuha zeleni čaj in pregleda elektronsko pošto. Ob sedmih zbudi sina  in mu pripravi zajtrk. »Nekaj minut pred osmo ga peljem v šolo, nato se vrnem domov in opravim dnevni trening, sledijo številni telefonski klici in nato je čas, da grem znova po Louisa v šolo. Nato skupaj pojeva kosilo,« je zaupala igralka. »Po kosilu me čakajo številne obveznosti, običajno Louisa peljem na tečaj plavanja ali karkoli drugega, kar imava tisti dan na urniku, nato pa ga oprham in čas je za spanje. Ja, lahko bi rekla, da imam izjemno seksi življenje.«

A občasno se tudi vedno vzorna igralka nekoliko sprosti in naredi kakšno neumnost, kot temu sama pravi. »Včasih grem na večerjo, ko Louise že zaspi, a da ne bo pomote, varuška je vedno ob njem, da ne bi bilo kaj narobe,« je hitro dodala skrbna mama.

Zvezdnica filma Histrost se je pred časom ločila od moža Jesseja Jamesa, potem ko je odkrila, da jo je varal s kar tremi ženskami. O boleči ločitvi ne želi govoriti, vse njene misli pa so usmerjene v prihodnost. »V življenju sem vse osvojila s trdim delom in srečo. Ko je prišel Louis, nisem imela ničesar. Verjetno bi še vedno sanjala, a moje sanje so dandanes moj sin, želim si ostareti in gledati, kako odrašča. To si zaželim vsak dan, ko se zjutraj zbudim,« je dejala ponosna mamica.

Te dni promovira svoj novi film z naslovom The Heat, v katerem je njena soigralka Melissa McCarthy. Čeprav ne premierah naravnost blesti, pa lepa Sandra priznava, da je brez ličil ne bi spoznali niti papraci. »Morali bi videti, kakšna sem, ko se zjutraj zbudim. Moj obraz je zaradi sinovih ramen povsem zmečkan. Prepričana sem, da me ne bi spoznali niti na vse pripravljeni paparaci,« se je pošalila igralka, ki odkriva, da se skrivnost njenega dobrega videza skriva v odličnem ličenju.

Čeprav številne zvezdnice trepetajo pred staranjem, se Sandra starosti ne boji, svoj mladostni videz pa ohranja z dnevnimi aktivnostmi. »Obožujem šport, ves čas nekaj počnem. Rada grem stran od računalnikov in telefonov. Rada se smejim na svoj račun in dokler bom imela dovolj denarja, da si bom lahko privoščila odlične vizažiste, bo vse dobro. Počutim se mlado in svobodno. A zavedam se, da bo moj obraz nekega dne prestar za filmske kamere,« je bila iskrena igralka, ki se je eni stvari v imenu lepote vseeno odpovedala. »Odpovedala sem se pitju kave. No, to, da se odpoveste kavi, je skoraj huje, kot če bi se odpovedali ljubimcu,« je za konec dodala.