Zanimivosti

Katera znana Slovenka je najbolj vroča v bikinkah?

M.V.
24. 6. 2013, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Poletje je tudi uradno tukaj, znane Slovenke pa so ga pozdravile z zapeljivimi fotografijami v kopalkah!

Facebook, Maja Slavec
Iryna Osypenko

Na družabnih omrežjih razkazujejo svoje zapeljive obline in se veselijo toplih mesecev.

Facebook, Maja Slavec
Špela Grošelj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Špela Grošelj se je poletja očitno zelo veselila, saj je na Facebooku poleg fotografije v kopalkah objavila še tale verz: »Lasje bodo svetlejši, koža temnejša. Voda toplejša, pijača hladnejša. Glasba glasnejša. Noči daljše. Življenje pa bo ... (še) LEPŠE!«

Facebook, Maja Slavec
Sanja Grohar

Pevka Sanja Grohar je objavila fotografijo v spodnjem delu kopalk, na kateri je v ozadju lahko videti rajsko plažo, ob fotografijo pa zapisala, da je pripravljena na poletje. Videti je nedvomno tako!

Promocijsko gradivo
Slovenski festival vin v Cankarjevem domu

Natalija Verboten bo poletje, tako kot že zadnjih nekaj let, preživela delovno, preden ji uspe skočiti na morje, pa se bo hladila v domačem bazenu. Letos bo na plaži osvajala z rumenimi kopalkami, priznala pa je, da s sinom Maxom včasih pozabi, da je stara malce več kot 21 let. »S sinom Maxom sva si dala duška in domače pridno močila z vodnima pištolama ... Pa kako je 'pasalo' za dušo. Gre tudi vam kdaj na otročje?« jo je zanimalo.

Facebook, Maja Slavec
Iryna Osypenko

Manekenka Iryna Osypenko svoje zapeljivo telo zaradi poklica ohranja čvrsto vse leto, v poletje pa je vstopila s serijo novih fotografij v kopalkah izjemne fotografinje Maje Slavec. Visokorasla Ukrajinka, ki že vrsto let živi in dela v Sloveniji, se je izkazala za pravo morsko deklico!

Facebook, Maja Slavec
Alenka Košir

Alenka Košir, soproga nekdanjega smučarja Jureta Koširja, tudi poleti pridno vadi in skrbi za postavo. Na Facebooku je objavila lansko fotografijo, na kateri na plaži na hrvaškem Krku pozira kar brez kopalk. Drzno, ni kaj!

Facebook, Maja Slavec
Saška Lendero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pevka Saška Lendero si je poletni oddih privoščila že aprila v Egiptu, čeprav pa je na Facebooku priznala, da ji je letos spet zmanjkalo časa za priprave na poletje, je treba priznati, da je mama deklice Arije kljub temu vroča.