Zanimivosti

Največji hiti Lindsay Lohan

S.R.
21. 3. 2013, 16.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

In to seveda ne pevski (da, nekajkrat je Lindsay tudi zapela), niti filmski. Gre za skupek njenih fotografij s policije, t.i. ''mug shot-ov''.

Profimedia, LAPD
Fotografije, ki ji niso ravno v ponos

Že kar nekaj let se mlada igralka namreč bolj kot zaradi odlično odigranih vlog v tisku pojavlja zaradi težav z zakonom. V ponedeljek, 18.3. je tako zopet zamudila na sodišče, a se je na koncu sodbe vseeno razveselila. Zaradi lanske prometne nesreče 26-letnici ne bo treba v zapor za več kot pet dni. Pravzaprav so to zelo dobre novice, saj ji je zaradi Laganja policiji, prometne nesreče, drzne vožnje in oviranja policijskega dela grozilo do 240 dni v zaporu. Le dobrim odvetnikom se lahko zahvali, da bo morala za zapahi preživeti le pet dni, poleg tega pa opraviti še 30 ur družbeno-koristnega dela, 90 dni pa bo preživela na kliniki za zdravljenje odvisnosti. Za nameček bodo psihiatri nad njo bdeli leto in pol. Kdo ve, ali bo že njen šesti obisk rehabilitacijskih centrov kaj pomagal.

Si je pa Lindsay v težavni karieri nabrala kar nekaj fotografij s pridržanj, oziroma t.i. 'mug shot-ov'. V veliki večini primerov ji omenjene fotografije ne delajo ravno usluge, saj je bila ob aretacijah pogosto pod vplivom različnih substanc.