Zanimivosti

Jasna in Severina - med njima steklenica vina

A. C. / Lady
15. 2. 2013, 11.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj je trdno odločena, da bo življenje zajemala z veliko žlico in da se bo lotila stvari, ki si jih je od nekdaj želela.

Pred pol leta je na Facebooku videla avdicijo za igralce, ki jo je pripravilo Šentjakobsko gledališče, in se prijavila na avdicijo: »Komisiji sem se predstavila z monologom Krčmarice Mirandoline. Bila sem navdušena, ko so me sprejeli.« Čez nekaj mesecev je dobila prvo ponudbo. Pravijo, da prve ne pozabiš nikoli, in po spletu okoliščin je ne bo niti Jasna. Kajti ponudili so ji vlogo v predstavi Moj ata, socialistični kulak, ki je po naključju tudi eden Jasninih najljubših filmov. O tem smo se prepričali pred leti, ko je Jasna gostovala v oddaji Maria Galuniča. Vse je osupnila, ko je na pamet govorila odlomke iz filma. V predstavi po istoimenskem filmu, ki jo bo režiral Gojmir Lešnjak - Gojc, je dobila vlogo gospodične učiteljice.

Sicer pa je bila za pustni konec tedna zvezda zabave na karnevalu na Ptuju. »Bilo je nepozabno. Prvič sem se našemila v Zorra, a sem čez čas snela masko z oči, in ljudje so me v hipu prepoznali,« je dejala Jasna, ki je na pustovanju napovedala nastopa Rebeke Dremelj in Severine. Jasna hrvaško pevko zelo občuduje, tako da ji je podarila steklenico vina, ki ga na njihovi domačiji na Dolenjskem prideluje njen oče. »Severina je steklenico prijazno sprejela, nato pa se ji je mudilo k sinu,« je povedala novopečena igralka.