Zanimivosti

Prepoznate lepotičko na fotografiji?

S.R.
15. 2. 2013, 10.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav je Rosie Huntington-Whiteley ena izmed najbolj znanih in priznanih manekenk na svetu, vseskozi dokazuje, da ni prav nič drugačna ob običajnih deklet.

Tako kot milijoni mladenk po vsem svetu namreč tudi ona na Twitterju rada objavlja svoje seksi fotografije. Tako kot vse ženske pa tudi ona rada pokaže kakšen nov kos garderobe. Tako je bilo tudi pred kratkim, ko je oboževalcem očitno želela pokazati nove oprijete bele hlače.

No, čeprav so bile slednje precej lepe, pa je oboževalce bržkone zmedlo predvsem dejstvo, da je bila Rosie zgoraj brez, svoje ''bogastvo'' pa si je prekrivala le z roko. Fotografija je bila sicer očitno posneta v spalnici 25-letne manekenke.

Manekenka, ki se sicer preizkuša tudi kot igralka, za svojo brezhibno postavo skrbi z rednimi obiski telovadnice, z oboževalci pa je pred kratkim delila tudi eno svojih najbolj priljubljenih diet. Poleg telovadbe namreč prisega na ''zeleni sok'', ki ga sestavljajo kumare, ohrovt, peteršilj in japonske alge klorela. Glede na njeno postavo, ima sok v kombinaciji s telovadbo precej dober učinek. Tako kot preostali angelčki je tudi Rosie v zadnjem času promovirala valentinovo kolekcijo spodnjega perila Victoria's Secret.

Čeprav ima ogromno oboževalcev, pa Rosie na žalost ni več prosta, saj je že skoraj tri leta srečna z zvezdnikom akcijskih filmov Jasonom Stathamom, ki je več kot sposoben odgnati konkurente. Še vedno pa lahko uživate, v njenih fotografijah, ki jih deli na Twitterju.