sanjski moški

Pia je prepričana, da bi zmagala, če bi ga le poljubila

Marjana Vovk
28. 6. 2021, 20.00
Deli članek:

Medtem ko je ta vikend sanjski Gregor iz igre izločil Ano, Lauro in Nino Radi, je nepričakovano njegovo vrtnico zavrnila 23-letna Pia, saj ga ni želela zavajati. »Že od zmenka v Postojnski jami do njega nisem čutila nič, nobene iskrice ni bilo z moje strani. Nisem ga želela zavajati, čeprav sem ga težko zavrnila, ker sem vedela, kako on čuti do mene.«

Pop TV
Pia je bila z Gregorjem na kar dveh zmenkih ena na ena.

Namigujete, da se je Gregor zaljubil v vas?

Ja. Če ne bi zavrnila vrtnice in bi šla naprej ter se poljubila z njim (sem edina, ki se ni), bi bil pečen. Tega se zelo zavedam, to bi lahko naredila, ga zavajala, ampak ne morem. Nočem tega igrati. Tudi on je samo človek in mi ga je malo žal.

Če bi sprejeli vrtnico, bi lahko bili zmagovalka?

Zagotovo!

A on ni bil vaš sanjski moški?

Žal ne.

Kaj mu je manjkalo?

Ves čas sem govorila, da je preresen zame. Sem otrok po duši, on pa je resen, dolgočasen. Tako je popoln, da je nezanimiv. Veste, kaj mislim? Kazal se je, kot da nima nobenih napak in kompleksov, preveč je sanjski zame. Mogoče je tudi malo prestar zame, jaz imam rada mlajše, z njimi se bolje ujamem.

Mislite, da bo našel svojo sanjsko žensko?

Bo, ampak verjetno ne v šovu. Pa tudi zunaj tega – nisem prepričana, kdaj bo kaj s to njegovo družino, o kateri toliko govori. Mislim, da se bo zdaj zdivjal na polno, njemu »dogaja«, zato ne bo iskal resne zveze in delal otrok. Morda se bo potem, nekje pri štiridesetih spomnil, da mora najti ženo in se bo prijavil v Sanjskega moškega, sezona sedem. (smeh)

Torej že od začetka ni v šovu s takšnimi nameni, kot nas gledalce prepričuje?

Seveda ne! Njega so v oddajo itak povabili s Pop TV in je privolil zaradi prepoznavnosti – tako kot smo šle zaradi tega v oddajo skoraj vse me punce. Saj, hvala bogu, naredi nekaj iz sebe. Verjetno nihče od nas ni pričakoval, da bo našel pravo ljubezen, tako ali tako ni dovolj časa, da bi se v oddaji dobro spoznali, in vse se dogaja pred kamerami.

Kaj želite Gregorju?

Vse najboljše, vso srečo tega sveta. Pa malo naj se zresni, morda bi moral začeti z meditacijo, ker je precej živčen, morda celo kanček aroganten. A načeloma je v redu fant, zelo zabaven.

Vam ni žal, da ste bili v oddaji?

Ne, to je nekaj najboljšega, kar se mi je v življenju zgodilo. Moje življenje je bilo prej čisto monotono: delo, domov, pes, sprehod. Nič se mi ni dogajalo, z oddajo pa sem šla iz svoje cone udobja dobesedno v šov, v neznano. Prinesel mi je toliko prijateljstev, novih izkušenj, zrastla sem, se bolje spoznala … Nepozabna izkušnja, ničesar ne obžalujem, nič ne bi naredila drugače.

Kako je oddaja spremenila vaše življenje?

Zelo mi je zrastla prepoznavnost, število mojih sledilcev na družbenih omrežjih se je povečalo s 790 na skoraj 33 tisoč. Tega nisem pričakovala. Sem si naredila dobro reklamo. Življenje je dobro! Zdaj ljudje prihajajo v lokal, kjer delam, samo da me vidijo. Malo čudno, ampak jaz sem tako ali tako rada v središču pozornosti, samo da dogaja.

Z Gregorjem ostajata v stikih?

Kako naj, če me je pa blokiral na družbenih omrežjih? Ker sem rekla, da smo se punce sponzorirale v šovu, on pa se je še najbolj od vseh. Kar nekaj! Najlažje je nekoga blokirati!

Torej ni tako sanjski, kot se kaže v šovu?

Ne. On je čisto normalen, sem mu že rekla, da ko se normalno obleče – v resnici ni tako urejen, kot je v šovu –, me spominja na tiste modele iz Fužin, pred Mercatorjem na skuterju. (smeh)

Kaj pa s puncami, ostajate v stikih?

Z vsemi se družim, razen s Carmen, Lauro in Polono.

Torej ta delitev na »klane« v oddaji ni bila zaigrana?

Ne, nič ni bilo zaigrano, nobeni prepiri, tudi Polonin izbruh ne, je zaradi njega skoraj letela iz oddaje.

Ste morda po snemanju našli kakšno ljubezen, simpatijo?

Uf, mogoče, nič ne povem! (smeh)

Torej se nekaj plete?

Normalno! Takšna punca, kot sem jaz, ne ostane dolgo samska!

Pop TV
Pia je prepričana, da se je Gregor zaljubil vanjo, zato bi z lahkoto zmagala.